Arcturian sau Pleiadean
© CC0 / Commons Wiki

Arcturian sau pleiadean – iubire cât cuprinde.

Iată o aparentă dilemă pe care v-o pun în faţă în cuprinsul acestui articol, mai ales că este posibil ca unii dintre voi să fi citit deja cărţile lui Sal Rachele în care sunt descrise multe civilizaţii, dar şi pe cea a lui Tom Kenyon şi Wendy KennedyPăşind în Lumină unde la fel sunt descrise multe aspecte ale civilizaţiei arcturiene.

Întrebarea din titlu cu certitudine vă pune pe gânduri, căci dacă spunem din nou că civilizaţia din Pleiade este cea care a creat rasa noastră umană, atunci îi putem considera părinţii noştri stelari. Desigur că de-a lungul mileniilor anterioare au mai intervenit şi alte rase în ADN-ul speciei noastre şi putem spune astfel că nu toţi oamenii sunt buni.

Dar întrebarea este cât în procente eşti pleiadean şi cât eşti arcturian?

Putem afla care este caracteristica proprie urmărind descrierea celor două categorii, pentru că ambele sunt aspectate de modele specifice civilizaţiei din care provin. Şi consider că este un element foarte important acesta având în vedere că suntem aici pe Pământ, în această lume complexă, pentru a manifesta spre binele societăţii asemenea caracteristici genetice moştenite de la cele două rase stelare.

Caracteristicile celor din Pleiade

Cei care-şi au originea în civilizaţia din Pleiade, în propria structură genetică de pământeni, sunt persoane sensibile, iubitoare şi amabile. Dacă o asemenea persoană ar fi întrebată „ce ai vrea de la viaţă?” va răspunde de cele mai multe ori cu „vreau să fiu fericit!”

Cei care au o preponderenţă pleiadeană în ADN-ul lor au o energie rafinată pe care ceilalţi o simt şi le face plăcere să stea lângă o asemenea persoană. Sunt persoane emoţionale în sensul pozitiv şi benefic, iubitoare dar unul dintre aspectele care le dă bătaie de cap este cel referitor la faptul că au tendinţa prea mult de a-i mulţumi pe cei din jur, uitând deseori de propria persoană.

Acrturian sau Pleiadian
Pleiadeenii lucrează cel mai bine cu vindecarea rănilor emoționale și cu energiile iubirii.

Atunci când sunt ţinta unor critici, concrete sau nefondate, reacţionează imediat. Pentru că se preocupă preponderent de binele celorlalţi prin diferite activităţi, au tendinţa deseori să se umple de resentimente dacă ajung să constate că nu-şi pot îndeplini unele dintre propriile deziderate. Este mai mult un fel de autoînvinovăţire deoarece nu vor da vina niciodată pe cei din jur pentru aşa ceva.

Pe de altă parte cei cu origine pleiadeană nu-şi vor exprima niciodată nemulţumirile sau supărările în mod deschis, având o atitudine de insatisfacţie pasivă sperând că această trăire a lor va fi observată de către cei din jur şi luată în considerare fără prea multe discuţii în acest sens. Departe de a fi epuizat descrierea celor cu origine genetică pleiadeană, să trecem la cei cu origine arcturiană.

Caracteristicile celor din Arcturus

Oamenii care au în zestrea lor genetică moştenire arcturiană manifestă o personalitate foarte stabilă, o mare forţă interioară şi o atitudine care se traduce printr-o cunoaştere intuitivă.

La exterior cei care au origine arcturiană în ADN sunt persoane de mare încredere când e vorba să te bazezi pe ei, capabili şi perseverenţi indiferent cât de mult trebuie să lucreze pentru atingerea obiectivului propus. Încă din vremea copilăriei simt că au un scop important în viaţă, deşi de multe ori e posibil să nu ştie o bună perioadă de timp care este acesta.

Împrejurările vieţii îi poartă către explorarea spirituală pentru a-şi afla acest scop. Sunt foarte creativi, de altfel mulţi dintre ei sunt scriitori, artişti, designeri, oriunde necesită creativitate acolo sunt şi ei.

Cine sunt Arcturienii?
© Vashta Narada’s Galactic Art / Arcturian în formă fizică – Viziune Artistică. Energia arcturiană este adeseori folosită în vindecări și pentru evoluția conștiințelor de grup.

Sunt oratori foarte buni, dispun de un simţ al timpului exact şi de simţul umorului, de cele mai multe ori fiind „sufletul petrecerii”. Le place de asemenea să călătorească şi deseori se implică în tot felul de chestii doar pentru a nu se plictisi. Cu toate acestea uneori cei cu origine arcturiană par distanţi, alteori te apropii greu de ei şi din acest motiv ei nu prea au prieteni foarte apropiaţi, intimi cum se spune, mai degrabă au prieteni obişnuiţi şi aceştia pot fi chiar foarte mulţi. Cei cu origine arcturiană au multă energie mentală şi fizică, şi le place să meargă dintr-un loc în altul şi trec de la un subiect la altul repede şi foarte uşor.

Vă recunoaşteţi unii dintre voi?

Vom continua acest serial fascinant şi astfel veţi cunoaşte despre originea voastră stelară…

Următorul episodOrion sau Sirius? – II >>

24 COMENTARII

   • fiti ingaduitori cu cei religiosi, in fond scrierile dupa care le este condusa viata sunt de acum 17 secole, la nivelul de intelegere al maselor de atunci si, da, exista o categorie de oameni care nu urmeaza cunosterea, prefera sa fie calauziti fara sa analizeze motivele, metodele, scopul, implicatiile acestei ghidari prestabilite si nu si-au pus problema ce este cunoasterea dincolo de ce li se induce. Intai de toate ca li se administreaza un pachet complet de raspunsuri tocmai pentru a preveni intrebarile si a le muta atentia asupra altor subiecte. Le trebuie o dorinta de cunoastere si mai mare petru a iesi din zona de confort pe care le-o confera cartea tuturor raspunsurilor. Stiu cum este ca de acolo vin. Pana nu iti vine momentul trezirii nu iesi din zona de confort.

  • Diana Julieta,
   referitor la faptul ca tu il cunosti pe Cristos,
   din ultimele cercetari in domeniul psihologiei reiese- ca noi percepem Realitatea doar in procent de 2 % !!!!
   Si-atunci totusi, despre ce vorbim…? Care “cunoastere”…al cui..???
   Mai mediteaza…

  • Care e problema voastra? Altceva inafara sa dati cu pietre si sa aduceti ofensa unei persoane pe care nu o cunoasteti nici 1% mai stiti!!! Se pare ca a-ti exprima propria parere a devenit atac la persoana, si se simt in special cei in care rezoneaza frustrarea si rautatea!

   • Nu-i baga in seama Diana. Sunt dusi cu pluta toti. Cred in toate halucinatiile New Age fara pic de discernamant considerand ca pozele alea photoshop-ate ar fi reale… Pe bune, sunt atat de bolnavi incat au ajuns sa creada ca Iisus a fost ceva reptila venita de prin cosmos… Chiar au nevoie de un doctor.

   • Diana Julieta, draga mea, nu da nimeni cu pietre, nu suntem in vremea lui Iisus si nu se da cu pietre, insa tu nu ti-ai exprimat o parere, ci ne-ai indemnat sa facem ce faci tu, iar asta nu e alegerea tuturor. Una din cele mai importante legi universale este neincalcarea liberului arbitru. Tu stii ce e mai sanatos pentru tine, nu pentru toti, pe care da, nu ii cunosti nici 1%
    <>
    Sa ai zile senine, draga mea, pace si echilibru

  • Diana Julieta se pare că nu ai înţeles, şi dacă nu ai înţeles, atunci tu eşti cea cu ego-ul! Ce te face să crezi că ştii destule? E o vorbă de-a noastră românească. “omul cât trăieşte, învaţă” . A pretinde că ştii ce sau cine e Cristos, că ai primit tu în meditaţie ceva revelaţii, e un semn de aroganţă din partea ta. Fără supărare. Poate ştii ceva acolo, într-un anume procent, dar asta nu e adevărul în această privinţă. Nici călugării creştini sau tibetani care meditează ani de zile nu ajung să cunoască întru totul cine sau ce e Cristos. Doar că în prezent avem ajutor de la ghizii spirituali de Lumină şi Iubire care ne transmit informaţii preţioase pentru toţi. Şi pentru liniştea ta, află că în realitate Cristos nu e un personaj, nu e personificabil, nu e un spirit de sine stătător adică individual. Cristos este Conştiinţa Luminii şi Iubirii formată din toate conştiinţele de Lumină şi Iubire existente în Univers. Aşa că te invităm cu prietenie să meditezi la această realitate.

   • Bravo Gogule. Tu detii adevarul Suprem. Misto. Cum n-a existat persoana aceea…? N/au vorbit apostolii cu ea? Evreii, Pilat…. Biblia minte, Yoghinii care zice ca a fost bietul Om in Himalaya minte, isoria minte… Numai tu Boss stii adevarul. Misto! Vreti sa faceti si voi 5 lei cu revista voastra… ok. Da numai prostind pe astia mici puteti? Gogule, gogule…

  • Pai Gogule… Daca Iisus a venit de pe Arcturius ca sa va invete de ce nu ascultati invataturile unui Arcturian autentic… si credeti toate prostiile asazisilor mediumi interstelari care isi dau cu parerea despre arcturiemi??
   Nu a zis bine Diana ca sa nu mai credeti toate cacacturile caci iata, un “Arcturian” autentic a venit printre voi dar nu L-ati ascultat? Zic si yo!

 1. Orice fiinta [nu doar umana ] are doua componente ,asa in mare ,sa zicem :corpul fizic si proprietarul acestui corp .Deci ,proprietarul corpului sau cum unii il numesc suflet ,odata cu intruparea se confrunta cu un mare si complex examen .Corpul fizic are o memorie si un program genetic pamintean al tuturor strabunilor iar sufletul ,sa-i zicem asa ,are o memorie si un program genetic cosmic ,in cazul cind vine din alte galaxii sau chiar a noastra .De asemenea se confrunta cu mentalitatea si cultura in care se naste .Evolutia se bazeaza pe experienta ,de aceea toate sufletele doresc sa se intrupeze cit mai divers .Pentru ca sufletele sa nu se rataceasca ,isi realizeaza programul ,sau destinul in corpul fizic intr-o dimensiune atemporala si non fizica in cele mai mici detalii ,astfel ca noi doar ne vizionam filmul vietii neputind schimba nimic .Doar cei care au acces la programul din subconstient il pot schimba pe ici ,pe colo .Cu multi ani in urma ,am intilnit un batrinel care isi traia fiecare zi[ chiar si saptamina sau luna ] cum am zice in reluare [ in cele mai mici detalii ],fara sa poata influienta cu nimic propria viata .Ce influienteaza viitoarea viata este doar atitudinea fata de filmul acestei vieti .Tot ce bombanim si nu intelegem ne vor fi obstacole ,iar tot ce am iubit si am inteles ne vor fi oportunitati in viitoarea viata .Se pare ca este foarte simpla legea cauzei si efectului .Acesta este doar un rezumat foarte sumar al calatoriei sufletului in evolutia sa .

 2. Sunt la curent cu tot ceea ce scrieți mulțam cu drag amavut și eu Vizita unor Ființe reptiliene care au venit și m au studiat la geam și fiindcă am avut emoții am îngaimat doar sa facă sa nu mai latre câinii

 3. Nu-i baga in seama Diana. Sunt dusi cu pluta toti. Cred in toate halucinatiile New Age fara pic de discernamant considerand ca pozele alea photoshop-ate ar fi reale… Pe bune, sunt atat de bolnavi incat au ajuns sa creada ca Iisus a fost ceva reptila venita de prin cosmos… Chiar au nevoie de un doctor.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?