Arcturian sau Pleiadean
© CC0 / Commons Wiki

Pleiadeenii și arcturienii au caracteristici asemănător oamenilor, cu excepția faptului că sunt mult mai evoluați emoțional și spiritual.

Iată o aparentă dilemă pe care v-o pun în faţă în cuprinsul acestui articol, mai ales că este posibil ca unii dintre voi să fi citit deja cărţile lui Sal Rachele în care sunt descrise multe civilizaţii, dar şi pe cea a lui Tom Kenyon şi Wendy KennedyPăşind în Lumină unde la fel sunt descrise multe aspecte ale civilizaţiei arcturiene.

Întrebarea din titlu cu certitudine vă pune pe gânduri, căci dacă spunem din nou că civilizaţia din Pleiade este cea care a creat rasa noastră umană, atunci îi putem considera părinţii noştri stelari. Desigur că de-a lungul mileniilor anterioare au mai intervenit şi alte rase în ADN-ul speciei noastre şi putem spune astfel că nu toţi oamenii sunt buni.

Cât în procente eşti pleiadean şi cât eşti arcturian?

Putem afla care este caracteristica proprie urmărind descrierea celor două categorii, pentru că ambele sunt aspectate de modele specifice civilizaţiei din care provin. Este un element foarte important având în vedere că suntem aici pe Pământ, în această lume complexă, pentru a manifesta spre binele societăţii asemenea caracteristici genetice moştenite de la cele două rase stelare…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodOrion sau Sirius? >>
Acest articol face parte 1 din 4 seria Știi din ce Sistem Stelar vii?
4.5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

23 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Gheorghe Mocanu

Se spune ca Iisus a fost un suflet de pe Arcturus.

Arcturianul rebel

Pai Gogule… Daca Iisus a venit de pe Arcturius ca sa va invete de ce nu ascultati invataturile unui Arcturian autentic… si credeti toate prostiile asazisilor mediumi interstelari care isi dau cu parerea despre arcturiemi??
Nu a zis bine Diana ca sa nu mai credeti toate cacacturile caci iata, un “Arcturian” autentic a venit printre voi dar nu L-ati ascultat? Zic si yo!

Vasile Cupa

Orice fiinta [nu doar umana ] are doua componente ,asa in mare ,sa zicem :corpul fizic si proprietarul acestui corp .Deci ,proprietarul corpului sau cum unii il numesc suflet ,odata cu intruparea se confrunta cu un mare si complex examen .Corpul fizic are o memorie si un program genetic pamintean al tuturor strabunilor iar sufletul ,sa-i zicem asa ,are o memorie si un program genetic cosmic ,in cazul cind vine din alte galaxii sau chiar a noastra .De asemenea se confrunta cu mentalitatea si cultura in care se naste .Evolutia se bazeaza pe experienta ,de aceea toate sufletele doresc sa se intrupeze cit mai divers .Pentru ca sufletele sa nu se rataceasca ,isi realizeaza programul ,sau destinul in corpul fizic intr-o dimensiune atemporala si non fizica in cele mai mici detalii ,astfel ca noi doar ne vizionam filmul vietii neputind schimba nimic .Doar cei care au acces la programul din subconstient il pot schimba pe ici ,pe colo .Cu multi ani in urma ,am intilnit un batrinel care isi traia fiecare zi[ chiar si saptamina sau luna ] cum am zice in reluare [ in cele mai mici detalii ],fara sa poata influienta cu nimic propria viata .Ce influienteaza viitoarea viata este doar atitudinea fata de filmul acestei vieti .Tot ce bombanim si nu intelegem ne vor fi obstacole ,iar tot ce am iubit si am inteles ne vor fi oportunitati in viitoarea viata .Se pare ca este foarte simpla legea cauzei si efectului .Acesta este doar un rezumat foarte sumar al calatoriei sufletului in evolutia sa .

Diana Julieta

Hai mai bine sa ne ocupam de noi si de credinta in Cristos, e mai sanatos asa!!!

Revista Cosmos

Diana Julieta, de acord şi cu asta, dar ştii cine sau ce e Cristos? Ştii despre ce vorbeşti?

Diana Julieta

Da, il stiu atat cat am meritat ca sa mi se reveleze, nu ma dau ca il cunosc in totalitate! Insa cred in vb asta ” Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu, apoi toate ti se vor revela voua!”

Andrei S. Grama

Diana Julieta Si astia mici din poza nu sunt si ei tot din imparatia lui Dumnezeu?

Shary Baias

Diana Julieta,
personal, ti-as recomanda sa fii mai documentata inainte de a trece la comentarii in slogane!! sincer, esti total “pe lânga”…
O seara frumoasa! 🙂

Loredana

fiti ingaduitori cu cei religiosi, in fond scrierile dupa care le este condusa viata sunt de acum 17 secole, la nivelul de intelegere al maselor de atunci si, da, exista o categorie de oameni care nu urmeaza cunosterea, prefera sa fie calauziti fara sa analizeze motivele, metodele, scopul, implicatiile acestei ghidari prestabilite si nu si-au pus problema ce este cunoasterea dincolo de ce li se induce. Intai de toate ca li se administreaza un pachet complet de raspunsuri tocmai pentru a preveni intrebarile si a le muta atentia asupra altor subiecte. Le trebuie o dorinta de cunoastere si mai mare petru a iesi din zona de confort pe care le-o confera cartea tuturor raspunsurilor. Stiu cum este ca de acolo vin. Pana nu iti vine momentul trezirii nu iesi din zona de confort.

Shary Baias

Diana Julieta,
referitor la faptul ca tu il cunosti pe Cristos,
din ultimele cercetari in domeniul psihologiei reiese- ca noi percepem Realitatea doar in procent de 2 % !!!!
Si-atunci totusi, despre ce vorbim…? Care “cunoastere”…al cui..???
Mai mediteaza…

Diana Julieta

Care e problema voastra? Altceva inafara sa dati cu pietre si sa aduceti ofensa unei persoane pe care nu o cunoasteti nici 1% mai stiti!!! Se pare ca a-ti exprima propria parere a devenit atac la persoana, si se simt in special cei in care rezoneaza frustrarea si rautatea!

Arcturianul rebel

Nu-i baga in seama Diana. Sunt dusi cu pluta toti. Cred in toate halucinatiile New Age fara pic de discernamant considerand ca pozele alea photoshop-ate ar fi reale… Pe bune, sunt atat de bolnavi incat au ajuns sa creada ca Iisus a fost ceva reptila venita de prin cosmos… Chiar au nevoie de un doctor.

Diana Julieta

Sa fiti sanatosi si impacati ca nu o sa va mai deranjez pe aceasta pagina. Separarea a reusit, e ok, va hraneste egoul destul!?

Loredana

Diana Julieta, draga mea, nu da nimeni cu pietre, nu suntem in vremea lui Iisus si nu se da cu pietre, insa tu nu ti-ai exprimat o parere, ci ne-ai indemnat sa facem ce faci tu, iar asta nu e alegerea tuturor. Una din cele mai importante legi universale este neincalcarea liberului arbitru. Tu stii ce e mai sanatos pentru tine, nu pentru toti, pe care da, nu ii cunosti nici 1%
<>
Sa ai zile senine, draga mea, pace si echilibru

Loredana

“Diana Julieta septembrie 1, 2017 At 2:17 pm
Hai mai bine sa ne ocupam de noi si de credinta in Cristos, e mai sanatos asa!!!”

Loredana

te-am citat pt a arata cine a dat cu piatra

Revista Cosmos

Diana Julieta se pare că nu ai înţeles, şi dacă nu ai înţeles, atunci tu eşti cea cu ego-ul! Ce te face să crezi că ştii destule? E o vorbă de-a noastră românească. “omul cât trăieşte, învaţă” . A pretinde că ştii ce sau cine e Cristos, că ai primit tu în meditaţie ceva revelaţii, e un semn de aroganţă din partea ta. Fără supărare. Poate ştii ceva acolo, într-un anume procent, dar asta nu e adevărul în această privinţă. Nici călugării creştini sau tibetani care meditează ani de zile nu ajung să cunoască întru totul cine sau ce e Cristos. Doar că în prezent avem ajutor de la ghizii spirituali de Lumină şi Iubire care ne transmit informaţii preţioase pentru toţi. Şi pentru liniştea ta, află că în realitate Cristos nu e un personaj, nu e personificabil, nu e un spirit de sine stătător adică individual. Cristos este Conştiinţa Luminii şi Iubirii formată din toate conştiinţele de Lumină şi Iubire existente în Univers. Aşa că te invităm cu prietenie să meditezi la această realitate.

Arcturianul rebel

Bravo Gogule. Tu detii adevarul Suprem. Misto. Cum n-a existat persoana aceea…? N/au vorbit apostolii cu ea? Evreii, Pilat…. Biblia minte, Yoghinii care zice ca a fost bietul Om in Himalaya minte, isoria minte… Numai tu Boss stii adevarul. Misto! Vreti sa faceti si voi 5 lei cu revista voastra… ok. Da numai prostind pe astia mici puteti? Gogule, gogule…

Andrei S. Grama

Cum adica Iisus nu vine a doua oară? 🙁

Arcturianul rebel

Stai linistit Gogule ca vine… 😉

Chari Radut

Diana Julieta pagina asta pe care ai intrat nu este una religioasa, asa ca cred ca tu ai intrat abuziv peste noi ca sa ne impui punctul tau de vedere…asa cum face si biserica!

Violeta isachi

Sunt la curent cu tot ceea ce scrieți mulțam cu drag amavut și eu Vizita unor Ființe reptiliene care au venit și m au studiat la geam și fiindcă am avut emoții am îngaimat doar sa facă sa nu mai latre câinii

Arcturianul rebel

Nu-i baga in seama Diana. Sunt dusi cu pluta toti. Cred in toate halucinatiile New Age fara pic de discernamant considerand ca pozele alea photoshop-ate ar fi reale… Pe bune, sunt atat de bolnavi incat au ajuns sa creada ca Iisus a fost ceva reptila venita de prin cosmos… Chiar au nevoie de un doctor.