Acasă Revista Cosmos Enigmele Civilizaţiei Arcturienii şi salvarea omenirii

Arcturienii şi salvarea omenirii

1161
0
Arcturienii şi salvarea omenirii
© EHANi

Mintea umană cere mereu dovezi şi demonstraţii, însă arcturienii nu se arată direct, şi asta deoarece existenţa lor se derulează cel puţin pe nivelul dimensional 5D.

Civilizaţia umană se apropie indubitabil de un prag cu care va trebui să se confrunte. Trăim vremuri pline de suspans, având în vedere că această existenţă a noastră ne oferă spectaculosul unui mâine despre care nu ştim exact ce va conţine.

Pragul menţionat poate fi unul tehnologic, ori educativ, ori de moralitate sau de altă natură dar în mod sigur care la bază transformarea nivelului de conştiinţă, altfel întreaga omenire ar putea să o ia în direcţia unei lente dizolvări cauzate de permiterea dezvoltării elementelor agresive, lipsite de moralitate, şi nu în ultimul rând a acelor aspecte negative care stau la baza deteriorării punţii de comunicare empatice dintre oameni.

Ar trebui să ne dăm seama, acum în zorii unei noi ere, că toţi suntem la fel, negri, albi, galbeni, mai pregătiţi, mai puţin pregătiţi, cu funcţii importante sau simpli oameni care muncesc şi enumerarea poate continua. Doar mintea are nevoie de clasificări de acest gen care împart oamenii în tot felul de categorii, sufletul lucrează cu iubirea şi cu nevoia de a simţi că aparţii de grupul speciei umane.

Pentru că noi ca specie am dovedit-o de foarte multe ori că nu suntem capabili să ne rezolvăm propriile probleme grave, de pe urma războaielor şi neînţelegerilor cauzate de către cei care se află în fruntea statelor lumii, era necesară intervenţia altor civilizaţii pentru a ne ajuta să scăpăm de propria prostie.

Într-o primă etapă s-a pornit de la cercetarea genomului uman, la ora actuală ştiindu-se că există în ADN-ul uman aproximativ 550.000 de gene, şi că nucleotidele cercetate şi cunoscute din ADN reprezintă doar 3% din totalul zestrei genetice umane, restul de 97% fiind de origine nonterestră, fiind un cumul provenit de la alte civilizaţii din galaxie, conform cu informaţiile oferite de mediumi.

Asta confirmă ceea ce în ultimii 2-3 ani persoane care comunică prin channeling cu diferite entităţi din dimensiunile superioare afirmă despre originea noastră ca specie, precum şi despre faptul că există câteva civilizaţii care supraveghează evoluţia omenirii, ajutând la menţinerea ei pe un curs evolutiv.

Unele dintre aceste entităţi fac parte din civilizaţia arcturiană, a cărei menire este aceea de a proteja civilizaţia umană. Desigur că mulţi şi-ar putea pune întrebarea: oare există aceste fiinţe?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?