Mesaje de la Străbuni
Esența Vieții atunci când reacționează asupra agresiunii îndreptată către ea se comportă întocmai ca un Arc Interior.

Este bine să vă pregătiți din timp pentru a putea face față momentului în care Arcul vostru Interior va acționa prin recul.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Vă transmitem de această dată câteva informații referitoare la starea de lucruri pe care o traversați. Vedem și știm că vă este greu să faceți față la acest asalt de intenție agresivă mascată, venită din partea celor care sunt inamicii Vieții. Noi vă vom explica simplu că nu aveți de ce să manifestați nici un fel de frică și îngrijorare. Dar vă spunem asta nu în ideea tuturor acelor mesaje – unele chiar de-a dreptul nerealiste – care circulă în lumea virtuală a calculatoarelor, ci în ideea că veți înțelege de ce nu trebuie să vă lăsați angrenați în valul de frică generală.

Actuala stare de lucruri tinde să ajungă la apogeu, odată cu intenționata introducere a vaccinului la scară globală. Toate aceste presiuni cu fațetele lor, reprezintă câmpuri de energii care vă presează aurele. Dacă fiecare dintre voi nu ați fi fost ajutați chiar și când dormiți de către îngerii voștri păzitori, de către ghizii voștri spirituali și de către toți Lucrătorii în Lumină, ați fi căzut victime sigure ale acestor energii invadatoare. Însă jocul acesta de energii, care vă presează structura energetică proprie, va duce în cele din urmă la un recul grozav din interiorul fiecăruia dintre voi, chiar dacă ați continua să manifestați griji și frici. Este important să fiți puțin atenți la ceea ce vă transmitem acum, deoarece ne referim la Esența Vieții din fiecare dintre voi. Această Esență a Vieții este Scânteia Divină din sufletul vostru. Ea întreține existența voastră în lumea în care trăiți. O mai puteți numi Voința de a Trăi, a cărei stare originară este starea de liniște interioară și de bine...

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

SURSĂFoto
Articolul precedentInterpretarea viselor: Animale – Caii
Articolul următorTainele Tarotului – Moartea și Răbdarea
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile