Punctul culminant al acestei perioade întunecate al conflictului dintre arhoni și atlanți s-a petrecut acum aproximativ 26.000 de ani.

Despre arhoni am mai scris în revistă și vom mai scrie, însă până acum nu am atins vreodată această latură a impactului acestor entități negative asupra civilizației Atlantidei.

Despre acești arhoni, Thoth – Hermes a consemnat în unele dintre Tăblițele de Smarald faptul că aceștia s-au infiltrat printre regii din străvechime, omorând pe unii dintre ei și luându-le locul, deoarece aveau atunci, ca și acum capacitatea de a lua forma umană. În Tăblița 8 scrisă de către Thot, acesta specifică foarte clar că: Atunci când luau formă umană ei se mişcau printre noi, dar numai vederii noastre apăreau ca oameni. Aveau cap de şarpe (…), dar apăreau omului ca oameni între oameni. S-au strecurat în consilii, luând forma oamenilor, eliminând prin vicleşugurile lor pe şefii regatelor luând forma lor şi domnind asupra oamenilor. Numai prin magie puteau fi descoperiţi (…). Din regatul umbrelor ei au căutat să distrugă omul şi să conducă în locul lui”.

Deci putem înțelege că ceva teribil s-a petrecut în stră-vechime, pe vremea când Atlantida deja se ridicase ca o civilizație înfloritoare. Este posibil ca infiltrarea spiritelor rele în epoca Atlantidei să se fi făcut atunci când au venit Anunnaki pe Pământ, căci aceștia au venit aici cu mult înainte de civilizația Mesopotamiei. Ce au făcut aceștia în Sumer este o altă parte a prezenței lor pe Pământ. Anunnaki dețineau la rândul lor o tehnologie cel puțin asemănătoare cu cea a atlanților, și influența lor în această privință asupra civilizației atlante a fost una semnificativă, dovadă fiind – așa cum arată și lecturile lui Edgar Cayce – gruparea atlantă care apăruse la un moment dat și care devenise adepta artelor negre. Deși se spune în literatura esoterică despre Belial că este un demon ce aparține zonei creștinismului, ca să spunem astfel, se pare că acest demon, ca de altfel multe asemenea spirite negative din literatura creștină și gnostică, avea totuși legătură cu prezența Anunnakilor. Se pare că Anunnaki aveau și cunoștințe despre cum puteau comunica și cu spiritele din astralul inferior.     

Dar ca să nu ne lungim cu atâtea explicații, să vedem care și cum a fost influența arhonilor asupra Atlantidei…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodArhonii și războiul cu atlanții (III) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Arhonii și războiul cu atlanții
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile