Arkaim, Russia, datat "oficial" la cca. 4000 ani
Timp estimat de citire: 10 minute

Adepţii teoriei extratereştrilor antici susţin că Arkaim este un nume dat de către locuitori conform cu moştenirea pe care au adus-o pe Pământ din lumea de unde au venit.

Deşi dispunem la ora actuală de tehnologie de vârf chiar şi în domeniul sateliţilor, pe planeta noastră încă persistă mari enigme ale trecutului, care ne provoacă din perspectiva existenţială. Dovezi arheologice ale acestor enigme sfidează pur şi simplu raţiunea ştiinţifică, cercetătorii nefiind în stare – în lipsa factorului extraterestru – să admită că lucruri ca aceste dovezi arheologice au putut exista şi chiar au putut funcţiona în urmă cu mii şi mii de ani. Sunt deja multe locuri în lume unde au fost descoperite situri antice încărcate de mister şi legende, ca să nu mai spunem că există şi aceşti cercetători şi jurnalişti de investigaţie paranormală, care umblă prin multe locuri în lume şi care realizează serialul deja celebru de televiziune “Extratereştrii antici”.

Aceşti neobosiţi cercetători, la care s-a alăturat în sezonul 14 şi astrofizicianul american de origine japoneză Michio Kaku, investighează şi cercetează, aducând mereu probe noi şi rezultate uluitoare în urma invesigaţiilor lor. Una dintre acestea a fost şi cea a anticului oraş misterios din zona Uralilor, numit Arkaim ca şi când ar fi vrut să ducă cu gândul la termenul de “Arhaic”. Dincolo de etimologia lingvistică să abordăm acest mister al Arkaimului din perspectiva neconvenţională, de vreme ce arheologii – care nu vor sub nici o formă să iasă din dogma ştiinţifică îngustă – atribuie acestui antic oraş vârsta de doar 4000-5000 de ani. Cu toate acestea vârsta acestui oraş este cu mult mai veche, şi eroarea pe care o fac cercetătorii este aceea că ei nu iau în considerare factorul intervenţiei extraterestre.

Haideţi să descriem rezumativ Arkaimul şi apoi să comentăm pe marginea acestui aspect. “Stonehenge”-ul rusesc, aşa cum a fost denumit Arkaim, deoarece se află în regiunea Celiabinsk în zona Uralilor de Sud, are o vârstă de aproximativ 100.000 de ani.

Iată şi argumente pentru asta.

  
Articolul precedentLiberul Arbitru – II
Articolul următorEnergiile dimensionale – II
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
adrian
adrian
1 an în urmă

Felicitari.ai descoperit adevarul.mai sunt unele mici amanunte.regina maya din vega a adus rasa ariana pura pe tera.si cand.conflictele cu micii cenusii au exlodat si.a luat arienii si ai plecat in pleiade.acestia aveau cosmodrom in pen sinai.eu am distrus cosmodromul si am oprit invazia micilor cenusii