Zeitățile antichității (extratereștri de diferite rase și facțiuni) ori s-au bătut între ei, ori s-au ajutat! Totul a depins de interese!

Vom continua cu descrierea unor arme extraterestre poate mai puțin cunoscute, dar extrem de fascinante.

Acul universului – armă extraterestră a divinității antice chineze care este cunoscut cu numele de Regele Maimuță Hanuman. Concepută extrem de sofisticat, era extrem de redusă ca mărime de unde-i venea și numele, dar printr-o metodă și o construcție absolut unice, își schimba dimensiunea putând ajunge în orice loc se dorea. Din păcate chiar dacă cu ajutorul pietrei mele cintamani am vizionat ceva, este foarte greu de descris o asemenea tehnologie, ce deținea o forță și o energie capabile să modifice forma.

Sabia Zulfigar – arma divinităților islamice. O sabie creată tot pe principiul laserului (observați cât de des foloseau extratereștrii laserul), dar atât de puternică încât putea despica la distanțe foarte mari orice-i ieșea în cale (uneori mai mulți cai și soldați deodată). Se poate compara cu Excaliburul Regelui Arthur, sabie creată tot cu ajutorul tehnologiei extraterestre stăpânită de Merlin, un inițiat al științelor cosmice.

Gandiva – arcul sacru al divinităților hinduse, una dinte cele mai sofisticate arme extraterestre. În primul rând cred că deținea un fel de „ochi al unchiului Sam”, ca să exprim așa, pentru că nu puteai intra în stăpânirea lui dacă nu „te citea”. Tolba avea un mecanism care fabrica săgeți într-una, deci nu se terminau niciodată. Această tolbă era un aparat cu o tehnologie de asemenea unică ce fabrica instantaneu săgeți de laser, care aveau și un ghidaj ce funcționa de la sine putere, găsind ținta oriunde i se transmitea telepatic să fie găsită.

Ciocanul Mjlonir al lui Thor și sulița zeului Odin, unele dintre cele mai celebre arme ale zeităților nordice. Ciocanul era de fapt un baros cu puteri să zicem „electronice”, manipulată prin forța gândului, o mașinărie producătoare de plasmă, neputând fi manevrată de nimeni decât de cel pentru care a fost construită – Thor – altfel fiind atât de grea arma asta încât nu putea fi mânuită de nimeni. Funcționa pe programare cu parole telepatice. Cred că am explicat cât am putut ce-am vizionat. Oricum avea o putere atât de mare încât putea schimba chiar axa planetei sau polii, nu mai menționez dezastrele naturale imense ce le putea provoca prin programare specială.

Sulița lui Odin era făcută pe principiul suliței lui Ares, deci s-ar părea că Hefaistos a avut ucenici (diverse entități) pe care i-a trimis în diverse părți ale lumii pentru a făuri arme celorlalți zei, din gama de zeități extraterestre după cum fusese înțelegerea primordială.

Sabia dragonului verde – o altă armă a zeităților chineze. Făurită din metale obținute prin metode alchimice, conținea în compoziția ei dintr-un sânge extraterestru (verde la culoare), obținut în urma bătăliei interstelare (învinșilor ce aveau un sânge special ce le dădea puteri extraordinare li se extrăgea acest sânge pentru a se făuri prin metode magice alchimice aceste arme), ce avea puterea de a controla vremea și de a provoca planetei mari neajunsuri.

La fel este și cu sabia Huan Yuan, a divinităților japoneze (oricum cele două culturi vechi se înrudesc), făurită de ucenicii lui Hefaitos în adâncurile pământului. Lumea e așa de mică! Zeitățile antichității (extratereștri de diferite rase și facțiuni) ori s-au bătut între ei, ori s-au ajutat! Totul a depins de interese! Oricum au dispărut așa cum au apărut, dar se vor întoarce și ce vor găsi? Asta depinde și de noi!  

Următorul episod<< Armele extraterestre ale zeilor antici (II)
Acest articol face parte 3 din 3 seria Armele extraterestre ale zeilor antici
Articolul precedentAstrologie – Luna și partea noastră de umbră (III)
Articolul următorPrețul energiei cu care ne hrănim zi de zi
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
vardoleugenia

SUNT FOARTE INTERESATA DE CIVILIZATII CE AU ,, POPOSIT ,,, PE TERA , INDIFERENT DE TIMP ,.. SI CE IMPACT AU AVUT , ORI CE PUTEM NOI STII DESPRE < NOI > , ORI ORIGINI ALE UMANITATII…DESCRIERILE BIBLICE SUNT INCEPUTUL ??.. PENTRU CARE SERIE UMANOIDA ?? CEA A NOASTRA CARE E CEA MAI TINARA ???

Hanni

Multumesc