Fibonacci Astrologie
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Algoritmul planetelor ţine seama de faptele individului din vieţile sale anterioare şi în raport de acestea se plasează în semnele zodiacale aferente momentului naşterii.

În numărul anterior al revistei v-am redat o metodă prin care se pot afla anumite momente importante din viaţa noastră. Tema astrală natală este un element important de studiu, mai ales dacă vă cunoaşteţi şi ora naşterii, căci în raport de ea se configurează casele din tema natală, casele fiind domeniile de viaţă – relaţiile, familia, banii, profesia etc.

Poziţiile planetelor la momentul naşterii nu sunt deloc întâmplătoare, cum ar putea crede majoritatea.

Aceste poziţionări sunt în realitate un algoritm matematic, pentru că în funcţie de karma proprie, momentul naşterii nu este ales la întâmplare, ci după un model matematic.

Astfel, în cazul celor cu karmă pozitivă, planetele – care au rolul de emiţători de frecvenţe vibraţionale – se aşează în semnele zodiacale astfel încât să formeze conjuncţii, unghiuri de 600 şi 1200, acestea configurând direcţii de evoluţie ce-l pot purta pe individ către stadii ale vieţii în care să aibă parte de tot felul de reuşite.

Asta este în cazul celor cu karmă pozitivă, căci în situaţia celor care au acumulată karmă negativă de orice fel – relaţională, de agresivitate, de posesivitate etc. – planetele în algoritmul lor se aşează astfel încât între ele să se formeze aspecte negative – unghiuri de 900 şi de 1800. Distanţele dintre ele nu sunt nici ele întâmplătoare.

Aşa cum aţi putut citi în numărul anterior explicaţiile în această privinţă, distanţele dintre planete în tema natală, exprimate în grade şi minute, se referă în realitate la perioade din viaţa persoanei respective când vor avea loc evenimente importante.

Aspectele atât cele pozitive, cât şi cele negative dintre planete, măsurate în grade, sunt alcătuite pe baza armonicelor, adică a scalei Fibonacci. Am redat în numărul trecut al revistei cum se calculează.

Următorul episod<< Armonicele în Astrologie – IArmonicele în Astrologie – III >>
Articolul precedentVortexuri, Spirale şi Meandre Cosmice – IV
Articolul următorDe la Iisus la Arsenie Boca
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile