Fibonacci Astrologie
© Shutterstock

Astrologia ne oferă multe aspecte despre noi înşine, pe care le putem asimila studiindu-ne de exemplu harta natală.

Este evident că dacă în tema natală casele configurează domeniile de activitate, ele ţinând de ora de naştere, aceasta este importantă deci trebuie să o ştim. Altfel nu vom putea cunoaşte în ce domenii de activitate vom avea plusuri şi în care din ele minusuri.

Menţionam în episodul anterior despre mecanismul Fibonacci care acţionează în privinţa oricărui lucru din Univers.

Aceste desene sau reprezentări schematice doar reflectă pe hârtie sau pe monitorul computerului amplasarea reală în sistemul solar a fiecărei planete, inclusiv a poziţiei Soarelui, Lunii şi Pământului în spaţiu.

Astfel vorbim la modul concret despre un întreg ansamblu de mecanisme fizice, electromagnetice şi cuantice pe care le putem sintetiza punându-le pe hârtie sau pe ecranul calculatorului, analizându-le apoi în funcţie de caracteristicile fiecăreia dintre ele.

Poziţia fiecărei planete la momentul naşterii, la gradul respectiv în zodie, arată şi în ce sens sau pe ce nivel va acţiona mecanismul Fibonacci în structura persoanei respective.

Să presupunem că avem un nativ care are două planete în decanele al doilea şi al treilea din Scorpion, Marte şi Neptun, astrul marţian la gradul 13 şi cel neptunian la gradul 28. Deci o diferenţă de 15 grade între ele.

Marte fiind în al doilea decan, cel responsabil de toate aspectele vieţii inelectuale, indică modul în care individul în cauză va acţiona pentru a-şi pune la punct latura intelectuală a studiilor şi a profesiei, în timp ce Neptun poziţionat în decanul trei arată manirea în care o asemenea persoană se va ocupa de evoluţia propriului suflet.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Armonicele în Astrologie – IIArmonicele în Astrologie – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?