Fibonacci Astrologie
© Shutterstock

Fiecare planetă are şi un biocâmp sau aură întocmai ca vieţuitoarele, aşa cum a dovedit ştiinţa în privinţa omului.

Am avut ocazia să urmăresc o emisiune la un foarte cunoscut post de ştiri central, din Bucureşti, unde a fost invitat jurnalistul şi profesorul Alexandru Mironov. Era vorba despre un fenomen de tip poltergeist discutat prin prisma ştiinţei. Din poziţia omului spiritual îl respect pe domnul Mironov însă domnia sa a făcut o referire despre astrologie numind-o pseudo-ştiinţă, adică ceva fals. Nimic mai fals în enunţul domniei sale, căci face aceeaşi eroare de interpretare ca mulţi alţi oameni dedicaţi doar ştiinţei.

Mulți cred că astrologia foloseşte stelele în predicţiile periodice, dar ei nu se gândesc de fapt că astrologia este ştiinţa care ne arată ce efecte au planetele, şi nu stelele, asupra vieţii pe Pământ.

Aşa cum ştim din astrofizică faptul că Jupiter are un imens câmp magnetic, la fel trebuie să acceptăm că fiecare planetă are şi un biocâmp sau aură întocmai ca vieţuitoarele, aşa cum a dovedit ştiinţa în privinţa omului. Iar aura unei planete se întinde mult mai departe decât câmpul său magnetic.Aşa că astrologia este cât se poate de reală.

Revenind la subiectul articolului să vedem mai departe alte aspecte ale armonicelor astrologice. Să luăm un exemplu legat de munca spirituală a unei persoane.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Armonicele în Astrologie – IIIArmonicele în Astrologie – V >>
Acest articol face parte 4 din 5 seria Armonicele în Astrologie
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Vlad

Hai sa fim seriosi, Mironov si alti asa zisi oameni de stiinta sunt la fel de ingusti la mine ca orice alt om dogmatic.