Fibonacci Astrologie
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Nodul Nord indică menirea pentru care persoana se află pe Pământ şi conjuncţia cu Luna Neagră arată că o parte a acestei meniri.

Astrologia era considerată drept Arta Regală în vremea antichităţii, deoarece era folosită de către faraonii egipteni pentru diferite evenimente ce urmau a fi prevăzute şi analizate.

Contrar părerii oamenilor de ştiinţă, care afirmă că astrologia este o pseudoştiinţă, trebuie să spunem că în urmă cu zeci de mii de ani şi poate chiar mai mult, pe bolta cerească se puteau vedea 22 de constelaţii, şi nu 12 aşa cum le cunoaştem azi.

Aceste constelaţii sunt configuraţii formate de poziţionarea stelelor în spaţiu, dar nu datorită stelelor este autentică astrologia, ci ca urmare a manifestării efectelor electromagnetice ale planetelor în sistemul solar.

Cele 22 de constelaţii iniţiale au constituit punctul de plecare pentru Tarot, acesta conţinând 22 de Arcane Majore începând cu 0 care este Nebunul şi Terminând cu a 21-a Arcană numită Lumea, de fapt a 22-a carte începând de la 0. Dacă 0 este Totul, 21 adică Lumea este Totul în faza sa de dezvoltare.

Să vedem însă armonicele cum acţionează într-o temă natală.

Următorul episod<< Armonicele în Astrologie – IV
Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 127 – Februarie 2018
Articolul următorReţeaua de Eliberare Spirituală – Apocalipsa (III)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile