Arta energiilor cuantice din ADN
© RAJESH RAJENDRAN / 123rf
Timp estimat de citire: 4 minute

Eentimentele, conştiinţa, vocea şi limbajul au puterea de a crea, modela şi modifica starea materiei fizice şi a ADN-ului.

Echipa de cercetători ruşi coordonată de biofizicianul şi biologul molecular Pjotr Garjajev au elaborat un raport privind comportamentul vibraţional al ADN-ului, ce atestă capacitatea acestuia de a deschide, în fiecare celulă a fiecărui organ, microscopic găuri de vierme magnetizate, tuneluri către zone complet diferite din univers şi în afara timpului şi spaţiului gravitaţional afferent sistemului nostru de referinţă (Terra–a 3-a planetă din sistemul solar), prin intermediul cărora se pot transmite, distribui şi primi informaţii de natură luminoasă către şi din univers, motiv pentru care la nivelul celulei există radiaţia luminică.

Această hiper-comunicare a ADN-ului, cunoscută publicului larg drept telepatie, channeling sau intuiţie şi inspiraţie, este foarte uşor de folosit când omul învaţă să menţină o stare de fericire şi relaxare.

Starea de bucurie în calitatea sa de cheie pentru deschiderea mitocondriilor permite individului să se încarce cu energii şi informaţii din univers, să facă faţă mai uşor stresului, să se cureţe de boli, să fie ferit de gânduri negative, îndoieli, frici sau alţi factori care agresează câmpul mental, emoţional şi sistemul imunitar.

Numai emoţiile negative, stresul, îngrijorarea sau un intelect hiperactiv pot împiedica hiper-comunicarea sau informaţia va fi recepţionată distorsionat.

În natură, hiper-comunicarea este utilizată de milioane de ani.

În cazul fiinţei umane suita fluxurilor informaţionale este modulată de Soare, Pluton, Neptun, Uranus şi apoi stocată pe mai multe niveluri ale ADN-ului personal prin intermediul câmpului planetei Marte, la nivelul ADN-ului sentimental prin intermediul lui Venus şi a Lunii, iar la nivelul conştiinţei cu ajutorul lui Mercur.[

SURSĂ123rf
Articolul precedentMisterele Shamballei – II
Articolul următorCOBRA – Informaţii actualizate (VI)
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Viorel Iordache
4 ani în urmă

Despre neuro-conectori nimic?Starea de fericire se poate obține și altfel?Doar pentru inițiați.

Dumitriu Sorin
Dumitriu Sorin
4 ani în urmă

Nu e telepatie. Telepatia se manifesta cu totul altfel, cu toate ca seamana ca si proces. In mod natural, absolut tot ce este viu pe planeta este legat prin hipercomunicare, ca vrem sau nu. Nimic, absolut nimic nu o poate bloca, dar da, starile negative pot bloca hipercomunicarea constienta. Ce inseamna asta? Inseamna ca pe langa semnalele/informatii primite prin aceasta, si alte „voci” sunt responsabile pentru comportament.: cele provenite de la propriul organism sau cele provenite de la propriile programe ale mintii. Pentru a o putea folosi la modul constient, trebuie in primul rand de a le putea constientiza si pe celelalte si a le putea departaja in mod corect. O modalitate relativ simpla pentru a reusi sa fim mai receptivi catre asa ceva, este cea de a intona mantra OM, care are capacitatea de a debloca glanda pineala, responsabila cu acest fenomen, dar atentie, nu e vorba de comunicare, caci ea se realizeaza prin fiecare celula a entitatii vii, ci asa cum am mai zis, de constientizare.

Gheorghe Mocanu
Gheorghe Mocanu
4 ani în urmă
Răspunde  Dumitriu Sorin

Intrebarea mea este cum poti sa-ti dai seama de o comunicare autentica (sa zicem channeling) si una care se petrece in interiorul mintii tale (prin eu-ul interior)?

Dumitriu Sorin
Dumitriu Sorin
4 ani în urmă
Răspunde  Dumitriu Sorin

E dificil de realizat, dar nu imposibil. In primul rand, trebuie sa-ti supui organismul la extreme: foame, frig, caldura, oboseala excesiva ( nu recomand deloc celor cu afectiuni de orice natura). O dieta sanatoasa, renuntarea la otravaruile din alimente, pe cat posibil de mult, si insusirea sintagmei „mananc ca sa traisc, nu traiesc ca sa mananc”.( se poate ajunge si in faza in care organismul nu ar mai avea nevoie efectiva de alimente, dar e un proces care dureaza). Apoi, trebuie sa lucrezi la propriul ego, care provine din inteligenta materiei: sa stii cand, unde si cum se manifesta, de ce, pentru ce. Urmeaza a te racorda constient la elementele din natura, iar asta se face prin alte exercitii care chiar daca par usoare, deschid energii interioare pe care mai apoi daca nu le stapanesti si nu reusesti sa ai un autocontrol de fier, te pot da totalmente peste cap, in toate sensurile. Nu in ultimul rand, trebuie sa poti avea cu tine insati acele convorbiri interioare, unele deosebit de frustrante care vor „rade” tot „balastul” din minte si suflet pe care il cari cu tine zi de zi. Fara despovararea de el, fara intelegerea faptului ca absolut tot ce se intampla are un sens si un scop. adesea el provenind chiar din karma proprie, nu se poate reusi nimic ( cel putin in viata asta ). Urmeaza apoi crearea unei stari pozitive, la care trebuie lucrat zilnic, pentru ca ea chiar daca se realizeaza, trebuie mereu intretinuta, altfel se poate pierde foarte usor. Nu in ultimul rand, vine Contemplarea Creatiei: adica intelegerea fenomenului ca Totul e Pentru Tine. Si in final, „vocile” pot fi departajate. Vei sti care este a mintii, a corpului, a celorlalti venite prin fenomenul hipercomunicarii. Te va face asta mai fericit? Da si nu.Iti aduce confortul vietii, insa nu fericirea intr-o lume care sufera. Pentru ca deschizand canalele empatiei deosebit de puternic, ajungi sa simti Intregul. Dar…chiar si asa, intre a nu sti si ce am enumerat, e de preferabil a doua parte.

Gheorghe Mocanu
Gheorghe Mocanu
4 ani în urmă
Răspunde  Dumitriu Sorin

Interesant, da, destul de dificil. Nu cred ca e pt toata lumea. S-ar putea ca o parte din talente si cunoastere sa fie aduse cum spuneti dvs, din alte vieti.

Dumitriu Sorin
Dumitriu Sorin
4 ani în urmă
Răspunde  Dumitriu Sorin

Tine si de varsta spirituala a fiecaruia. Pentru ca ea face sa fim diferiti chiar daca anatomic ne asemanam, plus….ADN-ul.( asta e alta tema si alta poveste)