Timp estimat de citire: 3 minute

În prezent vedem o națiune română majoritar spălată complet pe creier, cu mintea făcută praf, care execută întocmai ce le dictează atât de insidios cârmacii țării.

Din vechi timpuri oamenii s-au organizat în grupuri care au format apoi comunități, iar acestea au întemeiat cetățile. Acestea au devenit mai târziu orașele care au pus bazele regatelor, iar regatele au devenit în cele din urmă statele pe care le vedem astăzi, cu întreaga lor istorie atât de tumultuoasă.

Europa, bătrânul continent, este singurul pe care s-au purtat sute de războaie, mai mici și mai mari. Dacă este atâta loc pentru cel puțin 40 de miliarde de locuitori pe Pământ, fără a locui în alte zone decât în cele deja populate, de ce oamenii nu mai au loc unii de alții? De ce oamenii uită așa de ușor grozăviile Inchiziției din urmă cu doar câteva secole?

Dacă ne ducem doar în istoria noastră, a românilor, ne amintim că întotdeauna am avut în trecut conducători adevărați: Burebista, Decebal, Negru Vodă, Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul, toți aceștia au luptat în fruntea oștilor lor, fără a se gândi că poate în timpul bătăliei li s-ar putea întâmpla ceva.

Astăzi, în epoca modernă, vechii voievozi au devenit șefi de stat, iar aceștia oricare ar fi ei, de dreapta sau de stânga ca doctrină politică, împreună cu generalii de armată, nu se mai află în fruntea oștirii, așa cum au făcut cel puțin în cele două războaie mondiale un Averescu, un Șonțu sau Dragalina, ca să numesc pe cei mai cunoscuți din istoria noastră. Nu, șefii militari de azi stau în birouri luxoase, cu cafeaua și țigara la îndemână, iar „stăpânii” lor – adevăratul stăpân al armatei trebuie să fie poporul! – politicienii le dau ordine și îi condiționează prin însăși structura sistemului social așa zis democratic.

În prezent vedem o națiune română majoritar spălată complet pe creier, cu mintea făcută praf, care execută întocmai ce le dictează atât de insidios cârmacii țării. Dar vai, cu câtă evlavie și falsă compasiune ne arată ei, acești cârmaci, că dacă nu facem ce spun ei, ne va fi rău! Și vai, cum vreo 60% din nația asta nu-i crede deloc! Căci, vedeți voi, de aia se strofoacă atâta fariseii cârmuirii, căci ei au înțeles că nu pot controla acest 60% de națiune română, cum le spun stăpânii lor din umbră să facă. Și cum se mai dau ei mari „patrioți” cerând populației să-i creadă pe cuvânt, când statisticile clare din spitale ne arată tuturor că și după cel de-al doilea vaccin au fost zeci de persoane care au plecat pe lumea cealaltă!

Stai și te uiți la atâtea milioane și milioane de români, și te crucești cum, în ciuda statisticilor îngrijorătoare care arată decesele după primul și al doilea vaccin, încă se înghesuie să-și facă v@cc1nul! De ce? Păi, pentru că dacă nu-l vor face, sunt amenințați că nu mai pot să ia masa într-un restaurant, că nu mai pot să se cazeze la mare sau la munte când se duc în concediu, că nu mai pot intra la film sau la teatru dacă nu se v@cc1nează! Pe de-o parte cârmacii ăștia demenți spun că nu e obligatorie vaccinarea, dar pe altă parte, pe din dos, pun tot felul de condiții! Ei și stăpânii lor oculți, pe care nu-i vedem dar îi bănuim pe unde ar fi, știu că în mod direct nu pot forța oamenii să aleagă direct, la nivel de liber arbitru, și atunci acționează diabolic, prin constrângeri de tot felul. Asta este o tactică luciferică, pentru că și diavolul, să-l numim așa popular, tot prin constrângere/condiționare acționează, atunci când își urmărește câte un plan de-al său împotriva oamenilor. Îi amăgește și apoi, după ce oamenii comit faptele, diavolul spune: „Nu i-am pus eu să facă asta, ei au vrut!” așa și cu minciuna asta cu vaccinarea. „Noi nu v-am pus să-l faceți, voi ați vrut să-l faceți!” ar zice ei, cârmacii actuali. Și uite așa încă își râd în barbă, pe din dos, de câți (Câțu…?) proști sunt în nația asta română.

Așa nație, așa cârmaci… O oglindă arată întotdeauna ceea ce se reflectă în ea…

Articolul precedentAlte inteligențe ale omului – Coeficientul Decenței (VI)
Articolul următorUndele Gamma și evoluția spirituală (I)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile