Astrele în 2019 şi anul Mistreţului de Pământ - I
Principalele aspecte astrologice ale anului 2019.
Timp estimat de citire: 9 minute

Anul 2019 este al Mistreţului de Pământ, echivalentul Scorpionului în sistem ocidental, guvernat de Pluton, înseamnă că absolut tot, de la ADN până la naţiunile lumii se schimbă şi se reconfigurează.

Am intrat din punct de vedere calendaristic în 2019, deşi din punct de vedere astronomic 2019 începe la echinocţiul de primăvară. Astrologic vorbind putem spune că 2019 începe tot la echinocţiul de primăvară, dar în sistemul zodiacului chinzesc 2019 începe pe data de 4 februarie.

Ca urmare vom analiza aspectele majore ale anului atât pe latura astrologiei occidentale, cât şi pe cea a astrologiei chinezeşti.

Şi ca să nu divagăm prea mult, să începem analiza, fiind convins că vă interesează foarte mult ce se va întâmpla anul acesta. Şi pentru a facilita analiza, vom lua în calcul doar două planete – Jupiter şi Saturn – care au rol interpersonal, adică de la individ către grup şi invers. Desigur că acolo unde va fi cazul, vom aborda aspecte adiacente realizate de celelalte planete.

În această primă parte vom analiza pe latura astrologiei occidentale, urmând ca în numărul din februarie să analizăm prin prisma astrologiei chinezeşti şi a Mistreţului de Pământ. 

Să începem cu Jupiter.

Marele Benefic se află acum în propriul semn – Săgetătorul, favorizând tot ce ţine de justiţie, diplomaţie, mutare de ambasade, schimburi comericale şi de capital. Este foarte interesant de menţionat un aspect care accentuează acţiunea astrului jupiterian, şi anume că Jupiter deja se află în dreptul constelaţiei Ophiucus, dacă luăm în analiză şi această a 13-a zodie pe care aproape toţi astrologii o ignoră. Pe acest considerent Marele Benefic îşi va combina energiile sale cu cele ale zodiei Ophiucus, astfel încât vom asista pe parcursul acestui an, dar mai ales în perioada de retrogradare a lui Jupiter, care va avea loc între 10 aprilie – 11 august, deci 4 luni, la evenimente cu caracter de spectaculozitate. Acestea se vor petrece preponderent în domeniul justiţiei şi al finanţelor.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care Jupiter le realizează este cel de la începutul lunii mai, când în deplasarea sa retrogradă va face o cuadratură cu Neptun din Peşti şi o opoziţie explozivă cu Marte care va tranzita semnul de comunicare şi relaţii al Gemenilor. Se va forma un Careu în T în semne mutabile, ceea ce aduce un mare potenţial de transformare pentru întreaga lume.

În acelaşi timp va fi şi Saturn retrograd în propriul semn, respectiv Capricornul. Dar Marele Malefic, aşa cum este numit Saturn în antiteză cu Jupiter – Marele Benefic, va realiza în perioada sa de retrogradare, tot la începutul lunii mai, o conjuncţie extrem de importantă cu Nodul Sud şi cu Pluton. Sunt de remarcat aceste două aspecte – atât Jupiter, cât şi Saturn, se află fiecare în propriul semn zodiacal! Ce ne aduce acest Careu în T mutabil? Semnul liber este Fecioara şi asta ne indică faptul că este necesară societăţii planetare o nouă etapă de organizare, iar acest lucru este valabil şi pentru societatea românească. Ceea ce este foarte interesant la acest aspect este că se formează pe justiţie şi comunicare.

Marte în Gemeni aduce acţiune în forţă, răsturnarea unor concepte perimate la nivel de comunicare diplomatică şi de interacţiune între ţări, în timp ce Jupiter retrograd imprimă la nivel mondial un suflu nou pentru limpezirea prin acte de justiţie a tuturor acelor situaţii care au cauzat până acum proteste ilegale, finanţări oculte pentru reţelele lui George Soroş, dar şi o schimbare de direcţie şi de concepţie la nivelul reţelei bancare mondiale. Se poate spune că aduce o resetare financiară la nivel conceptual, dar toate acestea se vor petrece însoţite de eforturi mari şi conflicte ce vizează noi tipuri de organizare a justiţiei, comerţului şi comunicării la nivel mondial. Şi evident că asemenea efecte se vor răsfrânge şi asupra societăţii româneşti.

Dar să vedem principalele aspecte astrologice ale anului 2019.

În data de 22 februarie se va forma un cvadruplet pe semnul Capricornului cu Saturn, Venus, Pluton şi Nodul Sud. Acest cvadruplet se suprapune peste Saturn, Neptun şi Mercur de la Revoluţie. Asta indică foarte clar prin cuadratura la Uranus aflat încă în Berbec faptul că o femeie ce a deţinut o poziţie foarte importantă în stat are o datorie karmică de plătit faţă de unele structuri. Cuadratura pe care Jupiter din Săgetător o face cu Mercur din Peşti la 22 februarie ne arată o nevoie de reaşezare a unor informaţii şi acţiuni pe alt fel de făgaş juridic astfel încât să înceapă să se facă dreptate. Tot în jurul datei de 22 februarie putem asista la greve în domeniul sănătăţii, dar şi al justiţiei şi mai ales la situaţii dificile care vizează instituţii precum DNA, Curtea Constituţională, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Parchetul General. Pot fi şi situaţii care se petrec în sistemul financiar bancar, deşi nu este vorba deloc de lipsă de bani pentru salarii şi pensii, situaţii care să vizeze schimbarea modului în care băncile îşi tratează clienţii. Pentru că în privinţa asta vorbim de iniţiative venite din partea Ministerului de Finanţe. Multe chestii care se vor întâmpla în aceste domenii au la bază modificări legate de statutul angajaţilor, precum şi de un cadru juridic nou sub care ar putea fi puse condiţiile de muncă la noi în ţară.

Cvadrupletul menţionat anterior de pe semnul Capricornului va aduce şi el modificări substanţiale legate de imobiliare, de terenuri, de adminsitraţiile locale peste tot în ţară, în sensul că se vor debloca foarte multe situaţii care până de curând au fost blocate sau amânate deliberat şi cu rea intenţie. Cu alte cuvinte începând cu 22 februarie vine o curăţenie generală peste tot, de la nivel de instituţii şi principii sociale şi până la nivel individual.

Să vedem la modul sintetic şi alte aspecte: începând din 6 martie Mercur intră în deplasare retrogradă în Peşti pentru trei săptămâni. Între 14-16 martie Soarele face conjuncţie cu Mercur şi cuadratură cu Jupiter: preşedintele Iohannis intră sub incidenţa legilor, riscând să fie acuzat de fapte grave. Tentativă de uzurpare a primului ministru de către preşedintele statului pe motive de prerogative constituţionale şi de preşedinţie a Comisiei Uniunii Europene. Desigur că astfel de tentative şi fapte pot lovi dur în viaţa social economică a României.

Pe plan mondial se pot întâmpla răstunări spectaculoase de situaţii, cauzate de reglarea bazelor juridice între ţări, asta apropo de schimburile comerciale şi de poziţiile multor şefi de state şi de guverne la nivel mondial în privinţa modului în care economia lumii va fi direcţionată într-un sens sau altul. Astfel multe ţări ale lumii şi implicit toate organismele comerciale ale lumii pot trece la o etapă superioară din punct de vedere al organizării financiare globale.

În 22 aprilie pot fi anunţate la nivel mondial unele lucruri extraordinare referitoare la spaţiul cosmic, la invenţiile tehnologiei moderne, la legi şi principii noi discutate şi propagate la Organizaţia Naţiunilor Unite.

5-6 Mai opoziţie Marte în Gemeni – Jupiter în Săgetător, cu o cuadratură a ambelor astre la Neptun în Peşti. Pe plan mondial pot fi atentate cu bombă, incendii devastatoare la clădiri oficiale în Canada, Statele Unite, Mexic, Anglia, Franţa şi Belgia. Pot fi şi cutremure de magnitudine cel puţin 7,8 cu tsunamiuri. N-ar fi de mirare să vedem în 5-6 Mai un posibil atentat la preşedintele american Donald Trump. La noi în România în 5-6 Mai sau câteva zile mai înainte Iohannis poate fi acuzat oficial de anumite fapte contra statului de drept. Atitudinea lui Iohannis, ştiind că are în spate ofiţeri ai serviciilor de informaţii, va ieşi public în 5-6 Mai şi va avea un discurs obraznic, acuzator, persiflant şi incendiator la adresa Ministrului Justiţiei, într-o încercare de a a inflama dincolo de limită opinia publică cu minciuni ticluite dinainte. Să nu vă miraţi dacă Iohannis este în stare să-şi fabrice un autoatentat doar pentru a încerca încă odată să înlăture guvernul ales în mod democratic.

O altă perioadă la fel de importantă, pe plan mondial dar şi în România, este 7-15 iunie, când pe de-o parte Soarele – care îl arată pe preşedintele ţării deci Iohannis, dar şi pe preşedinţii şi guvernanţii  lumii – face opoziţie directă cu Jupiter în Săgetător – justiţia şi ministrul Toader, dar şi multinaţionalele şi reţeaua bancară mondială, iar pe de altă parte avem o altă axă de opoziţii – Saturn, Nodul Sud şi Pluton pe Capricorn în opoziţie cu Marte, Mercur şi Nodul Nord în Rac. Este clar că în primul rând vorbim de o situaţie foarte importantă la nivel mondial gestionată de Statele Unite. Pot fi proteste violente în multe state americane, organizate de reţelele lui Soroş, pot fi acte legale oficiale emise pentru arestarea lui Soroş şi a altor acoliţi de-ai săi, cert este că evenimentele din 7-15 iunie vor amprenta profund mersul tuturor lucrurilor la nivel mondial până la sfârşitul anului. Vom auzi de atentate, de explozii şi incendii cauzate de acte de terorism, cu scopul de a da vina pe cei care se află la conducerea ţărilor acolo unde se vor întâmpla asemenea evenimente: Statele Unite, Mexic, Belgia, Franţa, Germania.

La noi în România s-ar putea produce în 7-15 iunie dar şi în 22 februarie proteste cu violenţe de stradă mai ample decât în 10 august 2018. Poate mai violente ca oricând. Aspectul acestei axe Rac – Capricorn cu planetele menţionate – este foarte interesant şi extrem de important deoarece indică o stare de lucruri care va lua sfârşit, cel puţin într-o primă fază. Se pare că Statele Unite şi Rusia şi-au dat mâna pentru un plan comun, acela de a desfiinţa definitiv clica Illuminaţilor şi influenţa lor nefastă la nivel mondial, prin mecanisme instituţionale, juridice şi economice care ies de sub controlul Illuminati. De unde şi ideea de atentate la viaţa acestor preşedinţi ce ar putea fi puse la cale de reţelele lui Soroş, care a devenit ţinta atât a lui Trump, cât şi a lui Putin. Deci vedem un conflict planetar între o grupare condusă de Trump, şi o altă grupare condusă de Soroş, iar aspectele explicate mai înainte vin şi întregesc anvergura unui asemenea conflict mondial, în care pe de-o parte sunt Statele Unite şi Rusia, care şi-au dat mâna pentru a distruge clica Illuminati, şi pe de cealaltă parte sunt Germania, Franţa, Austria, Belgia şi Olanda, care vor să-şi menţină supremaţia şi influenţa economică şi financiară asupra întregii lumi fiind aservite prin conducătorii lor grupului Illuminati.

Dar ceea ce este şi mai interesant este ceea ce aduce Saturn. Vreme de 6 luni astrul saturnian merge în tandem foarte strâns, având şi deplasarea retrogradă, cu Nodul Sud, iar asta nu s-a mai întâmplat din 1939 până acum, când Saturn se afla tot retrograd în conjuncţie cu Nodul Sud în Berbec, deci de 80 de ani! Adică după o generaţie! Deci avem de-a face cu un final al unor lucruri şi structuri devenite deja anacronice la nivel mondial. Tranzitul lui Saturn împreună cu Nodul Sud pune capăt domniei unei oligarhii financiare la nivel mondial, efectele unui astfel de aspect astrologic resimţindu-se peste tot în lume până la nivel de naţiune şi indivizi. În aceste 6 luni ale lui 2019 se vor întâmpla foarte multe, mulţi oligarhi Illuminati vor trece în alte dimensiuni – probabil inclusiv Soroş – datorită bătrâneţii şi datorită unor aspecte ce ţin de plăţi karmice foarte dure. Economia la nivel mondial va cunoaşte până la anul în ianuarie un aparent regres – multe multinaţionale fie vor dispare falimentând, fie vor fuziona pentru a supravieţui pe piaţa mondială, sistemul mondial bancar va trece printr-o radicală transformare a criteriilor sale de activitate, iar din perspectiva Organizaţiei Naţiunilor Unite vom vedea în interiorul acestei instituţii de anvergură mondială schimbări benefice de atitudine, de conceptualitate şi de politici sociale şi economice. Va fi tot mai mult sprijinită la ONU tendinţa grupurilor economice şi politice ce militează pentru o echitabilă împărţire a resurselor şi pentru eliberarea de sub influenţele învechite ale grupurilor de tip Illuminati. Este posibil ca la nivel tehnologic – pentru că deja ia amploare fenomenul automobilelor electrice în multe state occidentale – să fie desecretizate şi oferite lumii noi tehnologii, invenţii şi realizări ştiinţifice care vor revoluţiona în deceniul următor civilizaţia umană.

Cât priveşte lucrurile de la noi din România, Saturn care se deplasează retrograd cu Nodul Sud pe Capricorn, vreme de 6 luni, va imprima în societatea românească schimbări ce survin la nivel de ADN – la nivel de indivizi umani o serie de transformări ce determină schimbarea mentalităţii. Aspectul acesta atât de rar format de Saturn şi Nodul Sud indică pentru România începutul sfârşitului tuturor lucrurilor rele şi urâte care s-au întâmplat până acum.

Mai demult, în urmă cu vreo 15 ani, spuneam pentru prima dată într-un articol că de la momentul Revoluţiei din 1989 vor trebui să treacă nu 20 de ani, cum spunea o fosilă comunistă – Brucan (poreclit şi „oracolul din Dămăroaia”), ci 28 de ani şi iată că prezicerea mea se adevereşte. Căci suntem deja în 2019 iar cele 6 luni oferite de Saturn retrograd sunt tocmai pentru a ne dezmetici fiecare şi a vedea lucrurile corect şi drept. Iar ceea ce se întâmplă din 2018 încoace, cu toată această tevatură generată de slugile statului paralel, este semnul că aceste slugi, cu protestatarii lor cu tot de care s-au servit pentru a face numai rău, ştiu că li se apropie finalul dincolo de care energiile astrelor şi legile spirituale nu le vor mai permite să-şi facă mendrele.

Vom vedea pe parcursul celor 6 luni începând din luna mai schimbări majore atât în parlament, cât şi în instituţiile guvernamentale şi chiar la nivelul Bisericii Ortodoxe Române. Este posibil ca actualul prea îmbuibat patriarh Daniel să o sfârşească rău şi urât. Căci cum poţi propovădui oamenilor iubirea de Dumnezeu şi de Cristos când tu, patriarhul bisericii, ţi-ai pus propriul chip cioplit pe clopotul cel mare al Catedralei Naţionale? S-ar putea ca patriarhul să treacă anul acesta la cele veşnice şi astfel se va primeni şi Biserica Ortodoxă Română, după toate scandalurile care au zgâlţâit-o în ultimii 10 ani.

Apoi din 2020 Saturn va lăsa locul lui Jupiter pentru a realiza o conjuncţie cu Nodul Sud pe Capricorn. Şi este foarte posibil ca după aceste 6 luni dificile, gestionate de Saturn şi de Jupiter cu aspectele sale de opoziţii şi cuadraturi, să ajungem la următorul palindrom numerologic perfect – 02.02.2020, fiind şi anul Şobolanului de Metal, Şobolanul fiind echivalentul zodiei Săgetător, guvernată chiar de Jupiter. Ultimul palindrom perfect din punct de vedere numerologic  a fost 20.02.2002. 

Aşadar suntem într-o etapă în care lumea se transformă treptat şi ireversibil, de parcă o mână cosmică imensă vine şi reaşează totul pentru a fi din nou lucrurile în ordine aici pe Pământ. Şi dacă anul 2019 este al Mistreţului de Pământ, echivalentul Scorpionului în sistem ocidental, guvernat de Pluton, înseamnă că absolut tot, de la ADN până la naţiunile lumii se schimbă şi se reconfigurează. Iar următorul an, cel al Şobolanului de Metal, este echivalent cu anul Săgetătorului guvernat de Jupiter, iar acesta deja va pregăti în avans înnoirea în urma curăţării realizate de energiile acestui an al lui Pluton cu Scorpionul şi Mistreţul de Pământ.

Şi întocmai cum facem şi noi în casele noastre fiecare, după curăţenie vine o înnoire, o primenire, şi este important să ne pregătim încă de pe acum pentru aceste Transformări Planetare care vor avea loc în timpul vieţii noastre. Şi mai ales să ne bucurăm, căci după 80 de ani timpul şi astrele lucrează în favoarea noastră, a omenirii, a oamenilor simpli şi buni de pretutindeni, ale căror rugi au fost auzite în tot universul. Şi universul acum ne răspunde şi ne ajută să ne eliberăm de tot ceea ce este vechi şi urât, pentru a trăi o viaţă nouă, frumoasă şi în viitor prosperă.

Vom continua analiza în numărul următor cu Mistreţul de Pământ…         

Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Voi sunteți un Întreg (IX)
Articolul următorLumina şi umbra din voi
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile