Astrologia îţi spune cât de practic eşti
© Pixabay

Din Astrologie cunoaştem că Focul este elementul dinamic şi creativ, Pământul este corelat cu abilităţile practice, în timp ce Aerul este echivalent cu comunicarea şi relaţionarea, iar Apa cu latura emoţional-afectivă.

Foarte multă lume – aş putea spune chiar peste 70% din populaţia civilizată a lumii – urmăreşte zilnic rubricile de previziuni astrologice, la televiziune, la radio sau în multe publicaţii cotidiene, săptămânale sau lunare. Deci este cât se poate de evident că deşi majoritatea oamenilor peste tot în lume declară că nu cred în astrologie, ei urmăresc totuşi rubricile de previziuni astrologice. Sau horosocpul zilnic aşa cum se mai uzitează expresia.

Ca să nu ne pierdem în divagaţii de tot felul să intrăm direct în miezul subiectului.

Poate astrologia să ne ajute să vedem cât suntem de practici? Sigur că da. Şi dăm aici un exemplu aleatoriu pentru a înţelege cum stă treaba – 12.09.1987. Avem deci un nativ în semnul Fecioarei, cu un Jupiter retrograd pe semnul Berbecului.

Conform repartizării planetelor în semne şi case, avem următoarea ordine a dispunerii elementelor esoterice în tema natală:

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episodAstrologia îţi spune cât de practic eşti – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?