Astrologia îţi spune cât de practic eşti
© Pixabay

Este important să analizăm energiile atât prin studiul hărţii natale în sistemul astrologiei occidentale, cât şi prin intermediul astrologiei chinezeşti, pentru a vedea întregul potenţial de care dispunem.

Continuăm acest serial frumos, care sunt convins că este folositor multora dintre voi, mai ales celor care cunosc astrologia cât de cât…

Una dintre caracteristicile de bază ale astrologiei este redată de anul naşterii.

Dacă am face o paralelă între sistemul astrologic chinezesc şi cel occidental, putem adopta nişte echivalenţe conform perioadelor zodiacale.

Astfel avem următoarele corespondenţe:

Berbec – Dragon
Taur – Şarpe
Gemeni – Cal
Rac – Oaie
Leu – Maimuţă
Fecioară – Cocoş
Balanţă – Câine
Scorpion – Mistreţ
Săgetător – Şobolan
Capricorn – Bivol
Vărsător – Tigru
Peşti – Iepure

Spre deosebire de astrologia occidentală, cea chinezească ia în considerare faptul că fiecărui an îi corespunde şi un element din cele cinci, şi o polaritate care alternează de la un an la altul. Asta deoarece conform câmpului magnetic şi al energiilor cosmice ce ajung pe Pământ din dreptul fiecărei constelaţii care guvernează anul respectiv, într-adevăr sunt energii de o polaritate sau alta, iar elementul anului în curs este redat de ciclicitatea energiilor în natură.

Astfel printr-un exemplu pe care-l vom da în cele ce urmează o să înţelegeţi mai bine despre ce este vorba şi mai ales cum determină elementul şi polaritatea anului de naştere latura practică a propriei personalităţi.

Avem un exemplu aleatoriu, data de naştere 16.05.1983.

Anul 1983 a fost anul Mistreţului de Apă, cu element Yin. Deci vorbim despre Apă polarizată Yin, dacă putem spune aşa. Întrebarea este cum ne ajută înţelegerea elementului anului de naştere să fim practici?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

   
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile