Astrologia îţi spune cât de practic eşti
© Pixabay

Dintr-o scurtă analiză putem afla foarte multe despre propriile posibilităţi pe care le avem în viaţă.

Un alt aspect la fel de important ca cele patru elemente din harta astrologică natală este cel legat de preponderenţa caracteristicilor semnelor. Pentru a înţelege despre ce comentăm aici să luăm un exemplu de asemenea la întâmplare, o temă oarecare – 16.08.1972, ora 14, 55.

Din perspectiva semnelor hărţii natale şi a poziţiilor planetelor care ocupă semnele la momentul naşterii, avem 6 elemente în semne Cardinale – respectiv, în ordinea semnelor, Fundul Cerului în Berbec, Venus în Rac, Pluton împreună cu Mijlocul Cerului şi cu Uranus în Balanţă, şi Nodul Nord în Capricorn.

În semnele Fixe avem 3 elemente – Mercur retrograd împreună cu Soarele în Leu şi Luna în Scorpion.

Iar în semnele Mutabile avem tot 6 elemente – Descendentul şi cu Saturn în Gemeni, Marte în Fecioară, Neptun, Ascendentul şi Jupiter retrograd în Săgetător.

Aceste poziţionări dau imaginea dinamicităţii persoanei respective sau a persoanelor, dacă sunt născute mai multe în respectiva zi, în multe zone ale lumii.

Deci avem o ecuaţie de tipul 6-3-6 şi vedem că influenţa semnelor Cardinale şi a celor Mutabile se vor manifesta de-a lungul vieţii în personalitatea individului respectiv.

Ce înseamnă asta?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile