Astrologia si Cheile Genelor
Boardgame Cheile Genelor

Cheile Genelor, cel mai performant sistem de evoluție și organizare socială.

Cei care se ocupă cu studiul astrologiei au auzit de curând de sistemul de divinaţie numit Cheile Genelor. La fel ca şi astrologia, şi acest sistem se bazează pe data şi ora de naştere, stabilind astfel o hartă a destinului, începând de la propria afirmare individuală şi trecând prin charisma personală, relaţii, nivelul de empatie, de inteligenţă a intelectului şi a sufletului, culminând cu ceea ce se cheamă Secvenţa Perlă.

Cheile Genelor Richard RuddAutorul acestui minunat sistem de evoluţie spirituală, căci până la urmă asta este sistemul Cheilor Genelor, este Richard Rudd, un cercetător britanic – profesor, mistic şi poet – care a străbătut lumea în multe direcţii, în Asia în zona Himalaya, în Pacific unde a studiat vechile culturi spirituale de acolo, în cele două Americi şi în Antarctica. A lucrat şi în industria de film din Australia şi a predat Chi Kung în Tailanda. Înainte de a se întoarce în Anglia, a locuit în  Statele Unite în celebrul cartier Manhattan, apoi s-a mutat în statul american Oregon, după care a plecat să trăiască în Hawaii. În cele din urmă s-a reîntors în Anglia în 1998, unde s-a căsătorit fixându-şi reşedinţa în localitatea Devon. De tânăr a avut experienţe prin care simţea cum circulă fluxurile de energii prin corpul său. În cele din urmă a înţeles că e vorba de ceva foarte profund şi vital pentru cunoaşterea umană. Aşa că s-a apucat să studieze toate fenomenele care se petrec cu fiinţa umană şi timp de 7 ani a tot scris la prima sa carte, intitulată chiar aşa – Cheile Genelor.

Vorbim despre un sistem care la ora actuală este cel mai performant dintre toate, deoarece combină astrologia, I Ching-ul cu cele 64 de hexagrame ale sale, medicina – cu organele şi părţile anatomice şi aminoacizii, dar şi genetica umană cu cei 64 de codoni. Din această superbă combinaţie s-a născut sistemul ”Cheile Genelor”, pe care noi îl folosim deja de 1 an şi ceva la cabinetul Cosmos pentru stabilirea de diagnostice şi răspunsuri la orice fel de problemă pe care o poate avea un individ uman.

Cheile Genelor
Imagine preluată de pe site-ul oficial Cheile Genelor. În imagine se observă Cheia 3, cu Umbra – Haos, Darul – Inovaţie şi Siddhi – Inocenţa şi restul conexiunilor din ADN şi corelaţiile esoterice.

Cele 64 de Chei ne explică despre cei 64 de codoni ai rezervorului genetic al speciei umane, fiecare Cheie fiind analizată din perspectiva celor trei nivele: Umbra, Darul şi Siddhi.

  • Umbra este partea din noi înşine în care există umbrele fricii, ale îndoielii, ale grijilor şi în general ale tuturor aspectelor noastre neevoluate.
  • Nivelul Darului reprezintă calităţile pe care le avem şi în privinţa cărora uneori nu suntem conştienţi că dispunem de ele.
  • Siddhi-ul este aspectul echivalent virtuţilor şi poate fi considerat nivelul spiritualităţii.
Astrologia si Cheile Genelor
Exemplu profil Hologenetic.

Dacă analizăm propriul profil format din cele 11 Chei ale Genelor, conform datei de naştere, vom afla cu foarte mare surprindere şi în mod plăcut informaţii despre noi înşine despre care nu ştiam vreodată că pot exista.

Sunt 11 Chei la fel cum în horoscopul personal sunt 11 elemente, respectiv 10 planete şi Axa Nodurilor Lunare. Fiecare dintre cele 11 Chei personalizate corespunde câte unei poziţii pe care planetele o au la naşterea individului în harta natală. Personal am verificat să văd dacă propriul profil hologenetic îmi spune ceva real, ceva ce doar eu cunoşteam că făcusem. În mod cu totul surprinzător, la una dintre Chei răspunsul a fost simplu şi direct, fiind legat de activitatea de răspândire a cunoaşterii pe care o derulez de 20 de ani încoace.

Fiecare Cheie din propriul profil corespunde deci cu poziţiile fiecărei planete din harta astrologică natală. Şi este foarte important să înţelegeţi că parcurgerea întregului profil, citind fiecare Cheie din cele 11 personale, cu fiecare dintre cele trei nivele ca să vă recunoaşteţi în ce stadiu sunteţi, vă oferă un tablou bogat de informaţie care vă ajută să vă descoperiţi atât părţile la care n-aţi lucrat până acum, cât şi modalităţile de rezolvare a aspectelor voastre mai puţin bune.

Vom continua să comentăm despre acest subiect în numerele următoare pentru că este cel mai revoluţionar sistem de prognoză personală în privinţa tuturor chestiunilor din viaţa noastră.

Următorul episodAstrologia şi Cheile Genelor – II >>
Acest articol face parte 1 din 4 seria Astrologia şi Cheile Genelor
Articolul precedentReţeaua de Eliberare Spirituală – Conștiința de Neam (VII)
Articolul următorTranziţia către Înălţare – Procesul de Ascensionare (III)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
T-Rhan
T-Rhan
5 ani în urmă

Foarte interesat. Studiez Cheile Genelor de aproape 2 ani si va spun sincer ca nu exista un “sistem” de evolutie mai performant ca acesta pana acum.

Calin
3 ani în urmă
Răspunde  T-Rhan

Puteti afla ora nasterii dvs lansand o cerere scrisa la administratia spitalului unde v-ati nascut. (Personal am lansat o cerere pentru realizarea unui horoscop dupa astrologia indiana)
Primiti un raspuns in maxim 30 de zile.

Viorica
Viorica
4 ani în urmă

Eu am toate trei cartile …Am citit Segventele si Perla ajungand la Cheile genelor oprindu-ma/…. .( insa nu stiu ora la care m-a nascut mama, ea a zis ca seara…..?)Cu siguranta nu intamplator le-am cumparat…..

Revista Cosmos
Admin
4 ani în urmă
Răspunde  Viorica

Merge si aproximativ. Dimneata/pranz/seara.