Astrologia si Cheile Genelor
Boardgame Cheile Genelor

Cheile Genelor structurează toate informaţiile pe trei domenii foarte importante pentru fiecare dintre noi – munca, relaţiile şi devenirea.

Momentul naşterii este o amprentă cosmică energetică personală, amprentă prin care individul îşi va manifesta mai târziu în viaţă caracteristicile şi abilităţile de care dispune. Dacă individul ignoră ştiinţele acestea spirituale, precum astrologia şi Cheile Genelor, va rămâne un necunoscător al propriului destin întreaga viaţă. Dar dacă va avea măcar odată o sclipre de luciditate în conştiinţa sa, indiferent de momentul din viaţă la care s-ar produce asta, va găsi treptat modalitatea de a-şi pune întrebări existenţiale şi de a găsi toate acele răspunsuri potrivite şi necesare.

Cheile Genelor Richard RuddCheile Genelor ne oferă în acest sens foarte multe informaţii – gândiţi-vă că doar prima carte intitulată chiar aşa ”Cheile Genelor” are 600 de pagini! – având în vedere că la noi sunt traduse şi a doua, şi a treia carte a acestei serii, numite ”Cheile Genelor – Secvenţa de activare” şi ”Cheile Genelor – Secvenţa Venus”. Cea de-a doua carte a seriei explică rolul celor patru Chei care fac referire la domeniul profesional, la felul în care noi evoluăm prin munca desfăşurată, la charisma proprie şi la scopul pe care-l avem şi pe care este necesar să-l ştim pentru a ne îndpelini cerinţele materiale şi financiare.

Secvenţa Venus în schimb vine cu alte şase Chei, Cheia de la Scop caracterizată de muncă transformându-se de data aceasta în Scop al relaţiilor. Parcurgerea acestei secvenţe în care desluşim „de ce?”-ul relaţiilor noastre ne aduce la lumină adevăratele noastre atribute de care dispunem în ADN-ul propriu, atribute care sunt în realitate aspectele noastre emoţionale pe care le manifestăm.

În episoadele următoare vom parcurge Cheie cu Cheie şi vom explica detaliat despre toate aceste aspecte, dar deocamdată ne vom opri la descrierea acestor trei secvenţe ale Cheilor Genelor, pentru a înţelege conexiunile lor cu astrologia.

Spuneam că fiecare Cheie este echivalentul poziţiilor planetelor în astrograma natală.

Astfel la fel ca astrologia, şi cel puţin la fel de exacte ca ea, Cheile Genelor structurează toate informaţiile pe trei domenii foarte importante pentru fiecare dintre noi – munca, relaţiile şi devenirea.

  • Secvenţa de Activare este formată din patru Chei – Munca, Evoluţia, Radianţa şi Scopul.
  • Secvenţa Venus este alcătuită la rândul ei din Cheile  – Scop, Atracţie, IQ, EQ, SQ şi Nucleu.
  • Apoi cea de-a treia Secvenţă Perla este compusă din patru Chei, Cheia Nucleu de la Secvenţa Venus devenind Vocaţia la Secvenţa Perlă.

Această secvenţă – Perla – este formată din Vocaţie, Cultură, Brand (aceasta fiind de fapt prima Cheie a Muncii care astfel după ani de zile de activitate se transformă în Brand adică ce imagine ţi-ai făcut în lume) şi Perlă. Aceasta din urmă este rezultanta acţiunii primelor trei – Vocaţie, Cultură şi Brand – Imaginea de Sine. Perla devine astfel încununarea ta ca fiinţă pe cele trei mari domenii ale propriei vieţi – profesional, relaţional şi spiritual.

Secvenţa de Activare cu cele patru Chei ale sale este calculată în raport cu poziţia Soarelui la naştere, deci în zodia respectivă. Cele trei aspecte care fac să funcţioneze această Secvenţă sunt Provocarea, Progresul şi Stabilitatea Centrală.

Secvenţa Venus este redată în raport cu poziţiile în harta natală la momentul naşterii a Pământului, a Lunii, a lui Marte şi a lui Venus.

Iar la Secvenţa Perlă, aceasta este structurată în raport cu poziţiile Soarelui, a lui Marte şi a lui Jupiter la momentul naşterii în harta natală.

Aşadar vedem care sunt conexiunile Cheilor Genelor cu astrologia şi în numărul următor vom continua cu descrierea celor trei nivele ale Cheilor – Umbra (Fricile), Darul (Calitatea) şi Siddhi (Virtutea) – prin care ne putem descoperi pe noi înşine, pentru a cunoaşte şi a evolua din toate punctele de vedere.

  •  Pentru programări personalizate vă rugăm să ne contactaţi în privat la Cabinetul COSMOS
Următorul episod<< Astrologia şi Cheile Genelor – IAstrologia şi Cheile Genelor – III >>
Acest articol face parte 2 din 4 seria Astrologia şi Cheile Genelor
Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 132 – Iulie 2018
Articolul următorReţeaua de Eliberare Spirituală – Trezirea Spirituală (VIII)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile