Astrologia si Cheile Genelor
Boardgame Cheile Genelor

Traumele spirituale sunt înscrise în ADN, iar de-a lungul vieţii se manifestă prin diferite blocaje de înţelegere, de elevare sau acces la cunoașere.

Ca orice ramură esoterică şi astrologia poate cunoaşte o dezvoltare a unor aspecte ale sale, mai ales că în ultimul timp apar sisteme noi şi complementare care oferă o extindere incredibilă la nivel informaţional, aşa cum sunt Cheile Genelor.

Dacă în episodul anterior ne-am ocupat de Luna Neagră în tema natală, care indică trauma lumească şi tipul ei, haideţi să vedem acum trauma spirituală – care este indicată de către Chiron în poziţie şi casă – care se manifestă prin karmă la nivelul potenţialului de evoluţie spirituală. Altfel spus Chiron arată tipul de greşeală spirituală care a fost făcută, cu consecinţele de rigoare asupra propriei evoluţii spirituale.

Evident dacă prin poziţia sa Chiron este şi retrograd, atunci chestiunea se complică. Însă dacă trauma spirituală era explicată prin termeni astrologici până acum, poate fi de acum înainte explicată şi prin intermediul informaţiilor aduse de către Cheile Genelor.

De ce?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Astrologia şi Cheile Genelor – III

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?