Astrologia lunară formează o punte de informații între caracter și temperament, fiind un fel de a treia parte care completează ceea ce lipsește din „peisajul psiho-astrologic”.

La ora actuală în lume prevalează astrologia solară, adică cea care se bazează pe ziua de naștere, prin asta înțelegându-se poziția și gradul Soarelui în zodia de naștere la momentul în care venim pe lume. De aceea este considerată astrologia personalității, deoarece astrul solar ne imprimă felul nostru de a fi, în timp ce Ascendentul, care este dat de ora nașterii, ne imprimă felul în care reacționăm. A fi înseamnă caracterul, iar a reacționa se referă la temperament, și cumva aparent psihologia modernă nu spune ce legătură ar exista între cele două, adică de ce suntem și de ce reacționăm așa cum o facem.

Ei bine, astrologia lunară vine și formează o punte de informații între caracter și temperament, fiind un fel de a treia parte care completează ceea ce lipsește din acest „peisaj psiho-astrologic”. Pentru că astrologia lunară se ocupă cu deslușirea aspectelor subconștientului, putem spune că mare parte din reacțiile noastre dacă nu chiar toate, provin din zona temperamentului nostru. Acesta reprezintă felul în care reacționăm față de o persoană, față de o problemă sau o situație din exterior. Și dacă reacționăm, rezultă că această reacție își are cauzele în tiparele existente în subconștient.

Astrologia lunară ne oferă răspunsurile la „de ce”-uri.

Ne vom opri pentru următoarele 2-3 numere ale revistei la descrierea celor 28 de case lunare, ca să vă faceți mai întâi o idee despre cum se lucrează cu ea…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentTartaria, lumea pierdută a strămoșilor stelari
Articolul următorVoi sunteți Energie Vie
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile