Știind care sunt corespondențele și dacă vă știți ora nașterii, calculați și vedeți unde aveți blocajele/lipsurile de minerale și vitamine.

Fiind în plină vară cred că a venit momentul să ne ocupăm puțin și de partea astrologiei care se referă la vitamine și minerale. În sezonul estival, când temperatura este crescută și gradul de umiditate este mare, chiar foarte mare uneori, ne hidratăm des, dar uităm prea ușor un lucru. Ce-i drept, corpul are nevoie de multă apă, pentru a putea menține echilibrul proceselor sale, dar odată cu apa eliminată, sunt eliminate și acele substanțe rezultate în urma proceselor în care sunt implicate vitaminele și mineralele.

În funcție de data nașterii, evident dacă vă cunoașteți și ora nașterii, puteți vedea în harta natală care sunt mineralele și vitaminele de care duceți lipsă. Și să nu credeți că asemenea aspecte sunt neînsemnate, deoarece ați fi uimiți să constatați că de exemplu, lipsa unei/unor vitamine poate afecta un anumit domeniu al vieții. Și vom exemplifica pentru ca să puteți înțelege…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentLinia temporală, fuiorul și torsul
Articolul următorNivelele de experiență spirituală
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile