Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay

Cei care se nasc cu Neptun în conjuncție cu unul dintre cele două Noduri Lunare, îndeosebi cu Nodul Nord, au destinul sub semnul divinității.

Acum a venit rândul planetei Neptun pentru a fi analizată în raport cu Nodurile Lunare în tema natală. Astrul neptunian guvernează semnul Peștilor, iluziile, minciuna, nesiguranța, înșelăciunea, dar și încrederea, speranța, misticismul, trăirile spirituale și nu în ultimul rând, conexiunea cu divinul.

Cu toate că aspectele de conjuncție ale lui Neptun într-o temă natală sunt mai rare, datorită faptului că se deplasează lent prin zodiac, totuși atunci când se întâmplă semnificațiile sunt de-a dreptul majore. Astfel putem considera că cei care se nasc cu Neptun în conjuncție cu unul dintre cele două Noduri Lunare, îndeosebi cu Nodul Nord, au destinul sub semnul divinității.

Neptun în conjuncție cu Nodul Sud – cei care se nasc cu o asemenea conjuncție vin în această lume cu niște datorii foarte mari. S-ar putea să fie conduși un fel de viață mistică și poate fi dificil pentru ei să-și împărtășească asemenea idei, deși ar putea împărtăși idei spirituale care contribuie la creșterea karmică generală pe planetă, dar s-ar putea să prefere să nu fie în centrul atenției. La fel de bine nu le place societatea de masă, în schimb le place să trăiască în tărâmurile lor imaginative și spirituale. Poate fi cazul acelor copii/adulți cu probleme mari de adaptare în societate.

Casa în care care conjuncția cu Nodul Sud, precum și casa opusă, arată unde imaginația și viziunea sporesc acele lucruri sau doar distorsionează lucrurile…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentOglinzile adevărului, oglinzile iluziei
Articolul următorMisterioasa lume a cristalelor – Carbon sau siliciu?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile