Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Soarele reprezintă personalitatea noastră, şi conjuncţiile astrului solar cu cele două Noduri relevă lucruri foarte importante.

Astrologia este o ştiinţă exactă, fascinantă, frumoasă şi care chiar şi în perioada destul de tulburi ca aceasta pe care o traversăm, ne oferă răspunsuri la toate evenimentele care au loc.

Drumul Vieţii aşa cum am numit Axa Nodurilor Lunare în articolul din numărul trecut, are mai multe semnificaţii în funcţie de aspectele pe care ambele Noduri Lunare le fac cu planetele din tema natală, inclusiv cu Ascendentul şi cu Mijlocul Cerului. Deocamdată despre aspectările cu Ascendentul şi cu Mijlocul Cerului ne vom ocupa într-un articol viitor, deoarece planetele în combinaţie cu Nodurile Lunare ne oferă informaţii mult mai importante. Şi avem două categorii de aspecte, cele personale care vizează propria existenţă în plan personal, care sunt determinate de planetele personale – Soare, Lună, Mercur, Venus şi Marte, şi cele colective care implică persoana la o participare socială – prin planetele Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun şi Pluton. 

Şi să începem cu explicaţiile referitoare la aceste aspecte. Dar înainte de a trece la comentarea lor, să mai adăugăm câteva observaţii la fel de valoroase. O planetă conjunctă cu Nodul Nord indică tipul de arhetip pe care persoana este datoare să-l integreze şi să-l folsoească în existenţa sa. De asemenea ce persoane trebuie să atragă sau să evite în viaţa sa. Conjuncţia unei planete cu Nodul Sud arată trăsăturile cu care individul a venit la întrupare, trăsături care sunt valabile pe durata întregii sale vieţi terestre. Şi atâta timp cât nu este consumată energia acestei conjuncţii dintre planetă şi Nodul Sud, persoana va privi actuala existenţă prin lentila mentalităţii din viaţa anterioară.

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieţii și Axa Destinului (I)Astrologie – Drumul Vieţii și Luna (III) >>
Articolul precedentMetamorfoza omenirii (II)
Articolul următorSufletul şi karma
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile