Astrologie
© Pixabay

Să vedem semnificațiile aspectelor Lunii cu Nodul Lunar Sud, ca să le înțelegem lecțiile karmice cu care ne confruntăm periodic.

După Soare, considerat primul luminariu, în astrologie este luat în calcul cel de-al doilea luminariu care este Luna. Reflexie a luminii solare de peste zi, astrul nopții preia o parte din lumina solară și o reflectă către Pământ pe durata nopții.

Fiind cel mai rapid astru care se mișcă în harta astrologică, Luna are o perioadă de 28-29 de zile în care parcurge întregul zodiac. Sunt de altfel bine cunoscute cele patru faze ale sale –Luna Nouă, Primul Pătrar, Luna Plină și al Doilea Pătrar. Și ca urmare parcurge fiecare semn zodiacal în aproximativ 2 zile și câteva ore. Astfel ea se mișcă suficient de repede prin semnele celeste încât să realizeze diferite aspecte atât cu planetele, cât și cu Nodurile Lunare. Prin urmare datorită faptului că Nodurile Lunare se deplasează mult mai încet, Luna le tranzitează o singură dată pe fiecare pe durata unei luni de zile. Deci de două ori pe lună avem evenimente karmice și ale destinului pe care astrul selenar le declanșează realizând conjuncții cu Nodul Sud și cu Nodul Nord.

Vreme de 1 an și jumătate Luna va trece de foarte multe ori peste cele două Noduri Lunare, acestea aflându-se în două semne zodiacale opuse, declanșând pe parcursul acelui an și jumătate, prin repetiție, acele aspecte care țin de etapele destinului pe care trebuie să le asimilăm în existența noastră. Și acesta este rostul trecerilor Lunii de atâtea ori într-un an și jumătate peste Nodurile Lunare, deoarece lucrurile la nivelul lumii noastre se rezolvă încet în timpul acesta liniar 3D. Și nu avem niciodată garanția că le rezolvăm 100% din prima, de aceea timp de 1 an și jumătate putem să ne ocupăm de ele. Apoi când Nodurile Lunare se mută în următoarele semne, alte sectoare de viață vin să-și ceară rezolvările lor. Și tot așa de-a lungul întregii vieți.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieţii (II)Astrologie – Drumul Vieţii (IV) >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?