Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Deslușim mai ușor despre ce chestiuni karmice trebuie să ne ocupăm, pentru a ne putea îndrepta apoi către împlinirea menirii proprii.

Aspectele ce țin de destinul individual le putem vedea în harta natală proprie sau a altei persoane, și mai ales dacă Luna realizează la naștere o conjuncție cu Nodul Nord, și dacă se mai întâmplă să mai fie și o a doua planetă într-o asemenea ecuație, atunci persoana respectivă poate avea de-a lungul vieții o încărcătură a destinului foarte provocatoare. Pentru că Luna se deplasează cel mai repede prin cele 12 semne zodiacale, odată pe lună trece peste Nodul Lunar Nord natal dar și peste Nodul Nord în tranzit, declanșând – și de cele mai multe ori noi nu sesizăm asemenea aspecte – situații legate în principal de casele în care Nodul Nord și Luna se află în momentul nașterii.

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieţii și Luna (III)Astrologie – Drumul Vieţii și Mercur (V) >>
Articolul precedentSfârșitul unui război cosmic…?
Articolul următorTravaliul cuantic
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile