Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Deslușim mai ușor despre ce chestiuni karmice trebuie să ne ocupăm, pentru a ne putea îndrepta apoi către împlinirea menirii proprii.

Aspectele ce țin de destinul individual le putem vedea în harta natală proprie sau a altei persoane, și mai ales dacă Luna realizează la naștere o conjuncție cu Nodul Nord, și dacă se mai întâmplă să mai fie și o a doua planetă într-o asemenea ecuație, atunci persoana respectivă poate avea de-a lungul vieții o încărcătură a destinului foarte provocatoare. Pentru că Luna se deplasează cel mai repede prin cele 12 semne zodiacale, odată pe lună trece peste Nodul Lunar Nord natal dar și peste Nodul Nord în tranzit, declanșând – și de cele mai multe ori noi nu sesizăm asemenea aspecte – situații legate în principal de casele în care Nodul Nord și Luna se află în momentul nașterii.

De obicei planetele aflate pe Nodul Nord, cum poate fi și Luna la naștere, imprimă tendințe către împlinirea destinului, și depinde așa cum spuneam dacă Luna face la naștere și alte aspecte cu celelalte planete. Conjuncția astrului selenar cu Nodul Nord este întotdeauna benefică, dar dacă se întâmplă ca Luna să primească vreo cuadratură de la o altă planetă, atunci casa în care se află acea planetă indică datoria karmică a persoanei, datorie care până nu e achitată, va bloca parțial sau total derularea benefică a destinului. Același lucru este valabil și în cazul când Luna la naștere se află în cuadratură cu Nodul Nord. Casa în care se află Luna în cuadratură blochează karmic, pentru că fiind la 90 de grade se află în același timp în aspect de cuadratură și cu Nodul Sud, și atunci casa în care se află Nodul Nord deci menirea, și care vorbește despre domeniul în care trebuie îndeplinit destinul, nu poate fi valorificată până nu se plătește karma. Cum se vede dacă s-a plătit karmic? Dacă la început se văd blocajele, când încerci să obții ceva anume, pe parcurs pe măsură ce se consumă relații și situații, observi că poți accesa mai ușor acel lucru sau situație pe care înainte nu o puteai accesa decât greu.

Conjuncţie – Forţa acestei conjuncţii atrage persoane/maeştri spirituali care îi vor susţine în purificarea emoţională. Persoana va manifesta întotdeauna un optimism care o ajută să se realizeze în viață.

Sextil (60 de grade) – Există oportunităţi ca maeştrii spirituali să intervină în viaţa nativilor pentru a-i sprijini în procesele de purificare emoţională. Individul poate beneficia de ajutor și informație din partea altora pentru realizarea destinului său.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieţii și Luna (III)Astrologie – Drumul Vieţii și Mercur (V) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?