Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

În general lui Jupiter i se atribuie preponderent efecte pozitive, deși în unele semne zodiacale acțiunea sa este diminuată.

Este rândul planetei Jupiter pentru a fi analizată din perspectiva aspectelor sale pe care le face cu Nodurile Lunare. În astrologie i se mai spune și Marele Benefic, datorită rolului său protector și de susținere din partea destinului.

În general lui Jupiter i se atribuie preponderent efecte pozitive, deși în unele semne zodiacale acțiunea sa este diminuată. Fiind o planetă de Foc, de exemplu în Gemeni, în Fecioară și în Capricorn acțiunea sa nu este deplină, din contră, este obstrucționată, micșorată datorită opoziției semnului pe care-l guvernează, Săgetătorul, cu Gemenii, datorită cuadraturii cu Fecioara și a diferenței față de Capricorn (semnele alăturate au acțiuni diferite). Ca urmare, cei care-l aveți în aceste trei semne pe Jupiter, sau aveți Nodurile Nord sau Sud într-unul din acestea trei semne, interpretați prin prisma aspectării negative poziția lui Jupiter față de Nodurile Lunare. Sau cel puțin de-o manieră mult mai slabă în acțiunea sa. De reținut este următoarea informație. Și anume că Jupiter are o semnificația relativ similară cu Nodul Lunar Nord, deci acțiunea sa este dublată când se află pe Nodul Nord…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

 
Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieții și Marte (VII)Astrologie – Drumul Vieții și Saturn (IX) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?