Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

În general lui Jupiter i se atribuie preponderent efecte pozitive, deși în unele semne zodiacale acțiunea sa este diminuată.

Este rândul planetei Jupiter pentru a fi analizată din perspectiva aspectelor sale pe care le face cu Nodurile Lunare. În astrologie i se mai spune și Marele Benefic, datorită rolului său protector și de susținere din partea destinului.

În general lui Jupiter i se atribuie preponderent efecte pozitive, deși în unele semne zodiacale acțiunea sa este diminuată. Fiind o planetă de Foc, de exemplu în Gemeni, în Fecioară și în Capricorn acțiunea sa nu este deplină, din contră, este obstrucționată, micșorată datorită opoziției semnului pe care-l guvernează, Săgetătorul, cu Gemenii, datorită cuadraturii cu Fecioara și a diferenței față de Capricorn (semnele alăturate au acțiuni diferite). Ca urmare, cei care-l aveți în aceste trei semne pe Jupiter, sau aveți Nodurile Nord sau Sud într-unul din acestea trei semne, interpretați prin prisma aspectării negative poziția lui Jupiter față de Nodurile Lunare. Sau cel puțin de-o manieră mult mai slabă în acțiunea sa. De reținut este următoarea informație. Și anume că Jupiter are o semnificația relativ similară cu Nodul Lunar Nord, deci acțiunea sa este dublată când se află pe Nodul Nord…

 
Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieții și Marte (VII)Astrologie – Drumul Vieții și Saturn (IX) >>
Articolul precedentAdevărata istorie a lui Jeshua/Iisus (III)
Articolul următorMotorul sufletului
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile