Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Marte ne oferă informații despre CUM vom putea realiza ceea ce ne-am propus.

Acum ne vom ocupa de Marte în raport cu Nodurile Lunare, mai ales că pentru perioada asta când avem cuadratura dintre Marte în Berbec și cele trei planete mari din Capricorn – Jupiter, Saturn și Pluton – care ne aduce tot felul de situații tensionate.

Astrul marțian are următoarele caracteristici în astrologie: acţiune, energie, dorinţă, forţă, spirit de combativitate, cap, agresivitate, iniţiativă, impuls, impulsivitate, luptă, instinct, armă, operaţie, accident. Ca urmare aspectele pe care Marte le face cu Nodurile Lunare implică în mod direct asemenea efecte care ne amprentează pe toți. Marte indică în tema natală ceea ce ne dorim cel mai mult și țelul pentru care depunem cele mai multe eforturi și consumăm cea mai multă energie. Fiind în relație cu corpul fizic, astrul marțian ne arată tendințele corpului fizic spre a fi folosit într-un anumit domeniu. De aceea în funcție de semnul zodiacal și de casa în care este plasat în tema de naștere, Marte ne oferă informații despre CUM vom putea realiza ceea ce ne-am propus.

Marte în conjuncție cu Nodul Sud – individului i se cere în mod imperativ să lucreze asupra stăpânirii fizice de sine şi asupra canalizării corecte a energiei sexuale. Forţa acestei conjuncţii va atrage situaţii karmice care îi susţin în transformarea dorinţelor (tot ceea ce apreciază şi îi bucură, fie că este vorba despre aspecte fizice, emoţionale, mentale sau spirituale).

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieţii și Venus (VI)Astrologie – Drumul Vieții și Jupiter (VIII) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?