Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Pentru că este o planetă lentă, parcurgând zodiacul în 248 de ani, astrul plutonian face conjuncții cu cele două Noduri Lunare destul de rar.

Abordăm în acest articol aspectele dintre ultima planetă a zodiacului – Pluton și Nodurile Lunare, pentru a vedea ce aspecte pot exista în viața noastră.

Aproximativ odată la 9 ani se întâlnește alternativ cu Nodul Sud și cu Nodul Nord. Când se suprapune cu Nodul Sud se nasc oameni cu un trecut karmic foarte greu, consistent și problematic, așa cum veți citi în cele ce urmează. De asemenea când se suprapune cu Nodul Nord, astrul plutonian aduce ceva foarte important în viața acelor indivizi umani care se nasc cu o astfel conjuncție. La aceste aspectări trebuie luat în calcul și eventuala poziție retrogradă a lui Pluton la naștere.  

Pluton conjunct cu Nodul Sud – întotdeauna Nodul Sud ne arată care a fost zona noastră de confort din viețile anterioare. Aspectul se referă la mai multe vieți anterioare succesive, în care individul a avut parte de tot felul de experiențe referitoare la jocurile de putere, la asumare integrală a responsabilității, la felul în care a exercitat propria influență asupra altora. Multe dintre experiențele trăite de către individul cu o asemenea conjuncție au fost legate de secrete, minciuni, comploturi, conspirații, chestiuni ce vizează abuzul asupra voinței celor din jurul său. Ca urmare în funcție de semnul și casa în care se află conjuncția, se poate vorbi despre restricționarea voinței individului de-a lungul vieții sale, astfel încât ceilalți îl pot influența la nivel de voință. De asemenea se poate vorbi în sens spiritual și despre continuarea unui proces de elevare spirituală pe care Sinele spiritual al individului și-a propus să o atingă.

 
Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieții și Uranus (X)Astrologie – Luna Neagră și Nodurile Lunare (XIII) >>
Articolul precedentDMT-ul și entitățile dimensionale
Articolul următorVoi sunteți Lumina
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile