Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay

Locul din tema natală unde se află Saturn poziționat arată punctul vulnerabil din destinul persoanei respective.

Acum este rândul Profesorului Zodiacului – Saturn – să-l analizăm în relația sa cu Nodurile Lunare. Fiind și o planetă a karmei individuale astrul saturnian indică în principal lecția ce trebuie învățată și însușită în actuala existență.

Locul din tema natală unde se află Saturn poziționat arată punctul vulnerabil din destinul persoanei respective. Astfel că relația astrului saturnian cu Nodurile Lunare ne semnalează aspectul prin care destinul nostru se poate derula. Am spus se poate, deoarece fiecare om are un liber arbitru și singur alege dacă să accepte lecția karmică proprie sau nu. Sunt mulți care se revoltă contra anumitor întâmplări din viața lor, dar acestea sunt aduse tocmai de Saturn. Iar Nodul Sud are un specific saturnian, deoarece arată trecutul. Să vedem pozițiile sale în raport cu Nodurile Lunare, ca să înțelegem ce rol are Saturn în viața noastră, deși mulți astrologi îl blamează pe nedrept.

Saturn în conjuncție cu Nodul Sud – aduce o conștientizare timpurie a ceea ce înseamnă asumarea responsabilității, oferă capacități organizatorice încă din adolescență, dar poate predispune la o maturizare rapidă. Ceea ce uneori poate fi de folos. Indică o lecție majoră de învățat, care continuă din viața anterioară, mai ales dacă Saturn este și retrograd. Casa în care se află conjuncția indică domeniul în care lecția de viață se manifestă. Poate aduce pierderea cuiva apropiat, îndeosebi când Saturn în tranzit trece peste sau se află în opoziție cu Nodul Sud natal.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 
Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieții și Jupiter (VIII)Astrologie – Drumul Vieții și Uranus (X) >>
Acest articol face parte 9 din 12 seria Astrologie – Drumul Vieţii
Articolul precedentProstia de a fi deștept
Articolul următorSaltul în Gol
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile