Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Uranus retrograd se referă la o lecție karmică dură în plan personal, anume aceea a faptului că alții pot forța sau chiar încălca de Liberul Arbitru al persoanei care are astrul uranian retrograd în tema natală.

Am ajuns la planeta Uranus și aspectele sale cu cele două Noduri Lunare. La fel ca Neptun și Pluton, și Uranus este considerată o planetă colectivă, deci din acest punct de vedere prea multe nu se pot spune. Cu toate acestea ezoteric vorbind lui Uranus îi revine atributul Liberului Arbitru și ca urmare este important să vedem ce aspecte face cu Nodurile Lunare.

Uranus retrograd se referă la o lecție karmică dură în plan personal, anume aceea a faptului că alții pot forța sau chiar încălca sau abuza de Liberul Arbitru al persoanei care are astrul uranian retrograd în tema natală. Fiind totuși o planetă colectivă, care cuprinde grupuri de oameni de la 1000 la 100.000 de persoane, Uranus în aspecte cu Nodurile Lunare trebuie interpretat la modul personal, astfel că ceea ce veți citi în cele ce urmează are preponderent un caracter orientativ. Și o mențiune suplimentară merită atenția voastră, și anume că deși are interpretare strict personală, astrul uranian în raport cu Nodurile Lunare trebuie interpretat nu numai prin prisma Liberului Arbitru, ci și raportat la caracteristicile următoare: electricitate, neocortex, decizii, libertate individuală, inventivitate, tehnologie, nonconformism și nu în ultimul rând orice chestiune care survine brusc în viața personală.

Uranus în conjuncție cu Nodul Sud – Forţa acestei conjuncţii va atrage situaţii karmice, prin diferite situații de viață și persoane, care vor declanşa deschiderea propriului subconştient. Casa în care se află conjuncția arată în ce sector de viață va avea loc trezirea.

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieții și Saturn (IX)Astrologie – Drumul Vieții și Pluton (XII) >>
Articolul precedentAnul Bivolului Alb de Metal și Cheile Genelor
Articolul următorParadigma
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile