Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay

Retrogradarea venusiană arată o generație de persoane născute cu lecția suferinței din iubire, care le-a determinat la o existență de sacrificiu în beneficiul celor din jur.

Este rândul planetei Venus să o analizăm în raport cu Nodurile Lunare în tema natală. Astrul venusian fiind guvernatorul celor două zodii – Taur și Balanță – este corelat cu frumusețea, în general, dar îi sunt asociate și alte aspecte. În cazul Taurului avem aspecte legate de: posesivitate față de persoane și bunuri, tendințe gurmande, încăpățânare, stabilitate. În cazul Balanței avem plăcere, estetism, pasiune pentru lux, atitudine diplomatică, gust pentru artă – muzică, teatru, cinema, modă, tehnologie etc.

Și să vedem semnificațiile venusiene în aspecte cu Nodurile Lunare. Venus în conjuncție cu Nodul Lunar Sud: individului i se cere în mod imperativ să lucreze asupra planului sentimental, pentru a învăţa să-şi exprime sentimentele mai deschis. În funcție de semnul și casa în care Venus și Nodul Sud sunt plasate este vorba de un domeniu și o caracteristică specifică. În viața anterioară este posibil ca persoana cu un astfel de aspect să fi trăit o poveste de iubire importantă, care fie nu s-a finalizat bine, fie s-a întrerupt din diferite cauze ce nu a ținut de propria alegere.

Venus în conjuncție cu Nodul Lunar Nord: facilitează exprimarea artistică și împlinirea sentimentală. Nativul își găsește sensul în domeniul în care trebuie să-si exprime afectivitatea și capacitatea de a se asocia cu alții, de a colabora și de a construi o armonie în conviețuire. Poate avea o carieră artistică sau într-un domeniu legat de frumusețe și de femei. Trebuie să-și valorifice talentele artistice, calitățile estetice, frumusețea sau grația fizică, afectivitatea și sociabilitatea sau să-și construiască o cale în care îi ajută pe ceilalți să-și pună în valoare asemenea aspecte ale personalității sale.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieţii și Mercur (V)Astrologie – Drumul Vieții și Marte (VII) >>
Acest articol face parte 6 din 12 seria Astrologie – Drumul Vieţii
Articolul precedentAdevărata istorie a lui Jeshua/Iisus (I)
Articolul următorA fi în ACUM
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile