Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay

Retrogradarea venusiană arată o generație de persoane născute cu lecția suferinței din iubire, care le-a determinat la o existență de sacrificiu în beneficiul celor din jur.

Este rândul planetei Venus să o analizăm în raport cu Nodurile Lunare în tema natală. Astrul venusian fiind guvernatorul celor două zodii – Taur și Balanță – este corelat cu frumusețea, în general, dar îi sunt asociate și alte aspecte. În cazul Taurului avem aspecte legate de: posesivitate față de persoane și bunuri, tendințe gurmande, încăpățânare, stabilitate. În cazul Balanței avem plăcere, estetism, pasiune pentru lux, atitudine diplomatică, gust pentru artă – muzică, teatru, cinema, modă, tehnologie etc.

Și să vedem semnificațiile venusiene în aspecte cu Nodurile Lunare. Venus în conjuncție cu Nodul Lunar Sud: individului i se cere în mod imperativ să lucreze asupra planului sentimental, pentru a învăţa să-şi exprime sentimentele mai deschis. În funcție de semnul și casa în care Venus și Nodul Sud sunt plasate este vorba de un domeniu și o caracteristică specifică. În viața anterioară este posibil ca persoana cu un astfel de aspect să fi trăit o poveste de iubire importantă, care fie nu s-a finalizat bine, fie s-a întrerupt din diferite cauze ce nu a ținut de propria alegere.

Venus în conjuncție cu Nodul Lunar Nord: facilitează exprimarea artistică și împlinirea sentimentală. Nativul își găsește sensul în domeniul în care trebuie să-si exprime afectivitatea și capacitatea de a se asocia cu alții, de a colabora și de a construi o armonie în conviețuire. Poate avea o carieră artistică sau într-un domeniu legat de frumusețe și de femei. Trebuie să-și valorifice talentele artistice, calitățile estetice, frumusețea sau grația fizică, afectivitatea și sociabilitatea sau să-și construiască o cale în care îi ajută pe ceilalți să-și pună în valoare asemenea aspecte ale personalității sale.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieţii și Mercur (V)Astrologie – Drumul Vieții și Marte (VII) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?