© Pixabay

Nodul Sud sau Nodul Nord, o energie specifică prin care individul îşi va realiza sau nu menirea-destinul.

Chiar dacă astrologia este cumva tratată superficial datorită horoscoapelor comerciale de la televizor şi din reviste, ea rămâne o ştiinţă autentică, prin intermediul căreia care avem posibilitatea de a afla foarte multe lucruri, îndeosebi în privinţa vieţii noastre personale. Doar cei care cred cu adevărat în ea o consideră autentică şi de folos.

Atunci când facem o hartă natală pentru cineva, cunoscut sau vreun client care ne solicită – mă refer în general – în primul rând ne uităm unde sunt poziţionate cele două Noduri Lunare – Nodul Sud cu încărcătura sa karmică, şi Nodul Nord cu încărcătura sa referitoare la menirea individului în viaţă. Căci menirea pe care o are, conform poziţiei Nodului Nord în zodie şi casă, indică ce fel de menire are persoana respectivă. Cele două Noduri nu sunt nişte chestiuni materiale concrete, ca planetele din zodiac – acestea fiind de fapt planetele din sistemul solar aşa cum sunt ele.

Nodurile Lunare sunt nişte puncte electromagnetice foarte importante, care împreună formează un coridor prin care cele 10 planete îşi trimit fiecare energiile în structura noastră. Imaginaţi-vă o conductă cu multe supape, prin fiecare supapă venind apă de la o altă conductă. Nu toate aceste supape astrologice sunt deschise sau funcţionale, atunci când venim la întrupare. Unii oameni au cuadraturi în tema lor natală, şi asta se poate traduce prin faptul că supapa respectivă – adică poziţia planetei faţă de celelalte sau faţă de Axa Nodurilor Lunare (conducta mare propriu zisă) este disfuncţională, şi energia nu poate curge cum trebuie. Cele două Noduri Lunare sunt permanent în opoziţie, deoarece se completează. Ele parcurg un ciclu zodiacal complet, adică se întorc în acelaşi punct de unde au pornit, după 18 ani şi 7 luni, parcurgând un semn zodiacal într-un an şi 3 luni. Acest coridor, această conductă formată din energiile tuturor planetelor puse laolaltă, e ca un fel de traseu alcătuit din conducte sau dacă vreţi, ca un labirint format din 10 trasee.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
 
Următorul episodAstrologie – Drumul Vieţii (II) >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?