Mijlocul Cerului în majoritatea sistemelor de case marchează începutul casei a 10-a şi Fundul Cerului marchează începutul casei a 4-a

Pentru aceia dintre voi care sunt pasionați de astrologie și de aflarea cu exactitate a unor aspecte particularizate, iată că ne ocupăm în acest articol de informații referitoare la casa a 4-a a familiei și moștenirilor, și la casa a 10-a a domeniului socio-profesional.

Fundul Cerului/Mijlocul Cerului la 29 de grade în Berbec – moșteniri și treburi de familie care se învârt în jurul posesivității, viață de familie prosperă, cu încăpățânări și rutină plictisitoare. Profesional – un serviciu de rutină pe termen mediu și lung, cu posibile avansări în urma multor sacrificii.

Fundul Cerului/Mijlocul Cerului la 29 de grade în Taur – aparent din perspectiva familiei ar fi vorba despre posesiuni și rivalități, dar lucrurile se vor petrece prin caracteristici de Gemeni, deci o viață de familie plină de acțiune, comunicare și aspecte dinamice. Profesional – jobul va fi într-unul din domeniile comunicațiilor: profesor, cercetător, muncă de birou, consiliere, secretariat, tot ce ține de informație.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Astrologie – Ascendentul și Descendentul la gradul 29 în zodii
Acest articol face parte 5 din 5 seria Gradul 29 în Astrologie
Articolul precedentConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Răceala (XIII)
Articolul următorCare-i treaba în lume…!?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile