Ne ocupăm în articolul de față de semnificațiile gradului 29 din fiecare semn zodiacal.

Așa cum fiecare planetă la gradul 29 are o anumită acțiune care corespunde ca particularitate, la fel gradul 29 din fiecare semn zodiacal are propria însemnătate.

Pentru a putea avea o imagine corectă și în același timp pe înțelesul vostru, la aceste informații pe care le veți citi aici, adăugați-le pe cele din numărul trecut, evident doar dacă aveți în harta de naștere o planetă la gradul 29 în zodia respectivă.

Gradul 29 în Berbec – Indică sfârșitul unui ciclu de existențe, în care nativii au trecut prin foarte multe schimbări fizice (în multe vieți anterioare) la nivel personal – operații grele, accidente, limitări impuse de alții, lipsuri materiale în alte vieți etc. Ei simt că au prea mult sau prea puțin din ceva, iar schimbarea este dorită. Acest lucru poate fi determinat luând în considerare planeta și casa în care se găsește gradul anaretic. Creșterea personală și îmbunătățirea de sine devin factori foarte importanți.

Gradul 29 în Taur – Acest grad sugerează sfârșitul unui ciclu de vieți în care individul a trăit doar pentru bani. Cei care au o planetă la acest grad se pot afla la un moment fie într-o stare aproape de faliment, fie pot scăpa în cele din urmă din datorii. Cu toate acestea, trecerea prin faliment îi scutește în esență de excesul de datorii. Acest lucru ar putea însemna și sfârșitul unui ciclu de vieți în persoana a fost implicată în activități cu proprietăți imobiliare. Poate că o vânzare de terenuri va suplini karmic 333eventuale foste pierderi bănești. Din păcate, acest grad aduce un fel de criză financiară; un nou ciclu financiar este la orizont.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Astrologie – Ce ne aduce gradul 29 în destin?Astrologie – Ascendentul și Descendentul la gradul 29 în zodii >>
Acest articol face parte 3 din 5 seria Gradul 29 în Astrologie
Articolul precedentProiectul EXODUS și Roata Reîncarnărilor 2.0
Articolul următorApa și omul
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Laurentiu
Laurentiu
1 an în urmă

Sunt abonat si nu pot deschide numărul nou al
Revistei
Saulutari

COSMOS
Admin
1 an în urmă
Răspunde  Laurentiu

Buna ziua, ce nume de utilizator folositi?