Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay

Ceea ce formează Luna Neagră împreună cu unul dintre cele două Noduri, ne arată în ce sector de viață și în ce fel va acționa partea ascunsă și rebelă din noi în raport cu societatea.

După ce am trecut prin toate cele 10 aspecte ale planetelor cu Nodurile Lunare, abordăm în materialul de față relația dintre Luna Neagră și cele două Noduri Lunare.

Deși Luna Neagră nu este o planetă, ci un punct energetic în harta natală, are importanța sa în ecuația destinului individual. Și vom vedea de ce. Luna Neagră este semnificatorul acelei părți rebele din ființa umană, și ar trebui luată serios în considerare mai ales în vremurile actuale, când lumea tinde spre un comportament ce depășește deja limitele normalului.

Aspectele pe care le face Luna Neagră cu Nodurile Lunare arată chiar acele părți din persoana în cauză, care ascund potențialul rebel pe care-l are la îndemână. Și ceea ce formează Luna Neagră împreună cu unul dintre cele două Noduri, ne arată în ce sector de viață și în ce fel va acționa partea ascunsă și rebelă din noi în raport cu societatea.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Astrologie – Drumul Vieții și Pluton (XII)
Acest articol face parte 12 din 12 seria Astrologie – Drumul Vieţii
Articolul precedentConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Colesterolul (VIII)
Articolul următorVMAT2 – Gena lui Dumnezeu
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile