În funcție de casa în care se află Luna, vom înțelege ce fel de umbră avem acolo, iar în raport cu poziția Lunii Negre înțelegem în ce fel va acționa la propriu programul respectiv.

Continuăm cu prezentarea astrologiei lunare, deoarece spre deosebire de cea solară, prezentată și la multe emisiuni TV sub forma horoscopului zilnic, aduce un plus de concret în analiza personalității umane.

Dacă astrul solar reprezintă partea de lumină din personalitatea umană, Luna este semnificatoarea părții umbroase din noi, aș zice chiar a părții întunecate, dacă asociem imaginea bună a Lunii cu cea negativă a ei, reprezentată prin Luna Neagră. De exemplu, în orice temă natală Luna se află într-un semn zodiacal, iar Luna Neagră în cu totul alt semn, iar interpretarea trebuie făcută prin corelarea aspectului dintre cele două Luni. Dacă între ele există aspect de conjuncție, sextil sau trigon, atunci partea umbroasă/întunecată din noi, nu se va manifesta de-a lungul vieții decât sporadic, doar la intervale mari de timp, probabil doar atunci când trecem prin niște momente foarte dificile și simțim că suntem depășiți de situație și reacționăm cum nu ar trebui. Dar dacă între Lună și Luna Neagră în tema natală există o cuadratură sau o opoziție, atunci partea întunecoasă se poate manifesta mult mai des în viața persoanei respective…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodAstrologie – Luna și partea noastră de umbră (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Luna și partea noastră de umbră
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile