Aspectul dintre Lună și Luna Neagră este important, deoarece ne permite sau nu să conștientizăm că avem o umbră în personalitatea noastră.

Subconștientul nostru este o adevărată fabrică de reacții. De cele mai multe dintre ele nu ne dăm seama că le avem, deoarece fac parte din felul nostru de a fi, și majoritatea consideră că propriul fel de a fi este ceva obișnuit. De aceea nici nu bagă de seamă atunci când reacționează la ceva fără să realizeze ce fel de reacție are.

În numărul trecut ne refeream la pozițiile Lunii și a Lunii Negre în tema natală, iar semnele zodiacale și casele în care acestea se află ne indică în ce domenii de viață acționează umbra din noi, provocându-ne prin tot felul de situații. De asemenea și aspectul dintre Lună și Luna Neagră este important, deoarece ne permite sau nu să conștientizăm că avem o umbră în personalitatea noastră, asupra căreia este important să ne îndreptăm atenția. Și mai mult de atât, în cazul în care între Lună și Luna Neagră sunt aspecte de conjuncție, sextil sau trigon, există posibilitatea de a înțelege natura respectivului obstacol și maniera în care poate fi rezolvat.

Și să exemplificăm asta pentru a vă face o idee despre cum merg lucrurile în acest sens…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Astrologie – Luna și partea noastră de umbră (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Luna și partea noastră de umbră
Articolul precedentMesajele Stră-Bunilor – Celebrarea ființei voastre
Articolul următorLumea viselor – Lemnul, ca semnificație onirică
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile