Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

În funcţie de câte planete are o persoană la naştere, într-un decan sau altul, ne dăm seama dacă acea persoană este un suflet tânăr, un suflet adult/matur sau unul bătrân.

Aşa cum prezentam informaţia în numărul trecut al revistei, fiecare zodie are trei nivele, repartizate conform celor trei decani. Credeţi că este chiar întâmplătoare o astfel de repartizare cu câte trei zone vibraţionale la fiecare zodie? Acest model astrologic a fost pus la punct cu zeci de mii de ani înainte, de către înţelepţii din străvechime, pe baza observaţiilor efectuate referitor la reacţiile oamenilor în faţa energiilor şi mai ales pe baza perioadelor în care oamenii se năşteau.

Există în lumea asta persoane care se nasc cu o majoritate de planete în decanul 1, 2 sau 3, şi în raport de planetele aflate – poate o majoritate a lor, poate doar 3-4 dintre ele – asta indică nivelul lor de evoluţie.

Următorul episod<< Astrologie – nivele de evoluţie (I)Astrologie – nivele de evoluţie (III) >>
Articolul precedentAscensiunea – De la chimie la alchimie
Articolul următorCalea Unimii – Noțiunea de Scop (V)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile