Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Astrologie – nivele de evoluţie – III

Astrologie – nivele de evoluţie – III

0
3102
© Pixabay

Se spune că fiecare individ uman este unic din toate punctele de vedere şi că nici măcar gemenii siamezi nu sunt identici 100%. Se spune că din punct de vedere genetic, combinaţiile ADN-ului uman sunt atât de mari încât practic sunt fără sfârşit, deci nu există un singur model măcar care să se repete, fie şi la interval de milioane de ani. Cel puţin teoretic putem da crezare acestei teorii ştiinţifice. Şi dacă totuşi cândva peste 100 de milioane de ani un model anume de configuraţie genetică s-ar repeta, printr-o ciudăţenie a naturii? Ar fi interesant de aflat… Până atunci să ne aplecăm din nou asupra astrologiei şi a nivelelor de evoluţie…

Că tot am menţionat de genetică, sistemul Cheilor Genelor despre care am mai vorbit aici în revistă ne oferă o modalitate de a afla, din perspectiva aspectelor spirituale, ce nivel de evoluţie avem. Şi să reluăm metoda exemplelor.

Să luăm aleatoriu o dată de naştere, 17.08.1997, ora 14,55.

Conform hărţii de naştere individul ipotetic din modelul nostru Ascendentul se află la primul grad în semnul Săgetătorului, fiind conjunct cu Pluto situat la 2 grade. Jupiter care este principalul semnificator al laturii spirituale la fiinţa umană, se află în Vărsător la 15 grade în casa a 3-a a comunicării, având un mers retrograd. Avem Cheile 13 – Jupiter şi 34 – Pluton, şi pe acest aspect putem considera că cele două Chei sunt fundamentale pentru evoluţia individului în cauză. Şi vom explica nivelul de evoluţie pe baza enunţului filozofic-spiritual al celor două Chei.

Prima Cheie analizată este 34, deoarece Pluto se află în Ascendent şi influenţează felul în care indiviul reacţionează faţă de persoane şi faţă de mediul relaţional.

Cele trei nivele ale Cheii 34 sunt:

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
   
Următorul episod<< Astrologie – nivele de evoluţie – IIAstrologie – nivele de evoluţie – IV >>

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?