Astrologie Nodul Nord Nodul Sud
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Se spune că fiecare individ uman este unic din toate punctele de vedere şi că nici măcar gemenii siamezi nu sunt identici 100%.

Se spune că din punct de vedere genetic, combinaţiile ADN-ului uman sunt atât de mari încât practic sunt fără sfârşit, deci nu există un singur model măcar care să se repete, fie şi la interval de milioane de ani. Cel puţin teoretic putem da crezare acestei teorii ştiinţifice. Şi dacă totuşi cândva peste 100 de milioane de ani un model anume de configuraţie genetică s-ar repeta, printr-o ciudăţenie a naturii? Ar fi interesant de aflat… Până atunci să ne aplecăm din nou asupra astrologiei şi a nivelelor de evoluţie…

Că tot am menţionat de genetică, sistemul Cheilor Genelor despre care am mai vorbit aici în revistă ne oferă o modalitate de a afla, din perspectiva aspectelor spirituale, ce nivel de evoluţie avem. Şi să reluăm metoda exemplelor.

Să luăm aleatoriu o dată de naştere, 17.08.1997, ora 14,55.

   
Următorul episod<< Astrologie – nivele de evoluţie (II)Astrologie – nivele de evoluţie (IV) >>
Articolul precedentŞtiri pe Sursă
Articolul următorCe este un Avatar?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile