© Pixabay

Pentru a vedea propriul nivel de evoluţie este suficient să vă uitaţi la ce grade se află planetele din harta natală la momentul naşterii, mai ales Nodul Nord care înseamnă menirea.

Pentru marea majoritate a oamenilor acestei lumi, viaţa se derulează între familie şi serviciu, la care se adaugă uneori în cazul celor tineri distracţiile, excursiile şi eventualele ieşiri în week-end undeva la munte sau la mare. Asta se întâmplă pentru că oamenii nu se cunosc pe ei înşişi şi-şi petrec viaţa într-un fel de pierdere de timp, ocupându-şi timpul liber cu cele menţionate mai sus. Probabil că deocamdată doar un 10-15% dintre oamenii acestei lumi sunt preocupaţi de faptul că au un suflet, că sunt un Sine spiritual întrupat şi că se află aici pentru a face ceva important cu viaţa lor.

Astfel dacă ne referim la astrologie ca un mijloc de evoluţie, într-adevăr aceasta ne ajută foarte mult să desluşim tainele şi căile destinului nostru, căci fiecare om care există pe Pământ n-a venit aici la întâmplare. Fiecare are o menire şi menirea personală este întreţesută întotdeauna cu menirea colectivă. Şi cum societatea este formată din indivizi, este clar că ne aflăm cu toţii aici pe Pământ pentru a realiza ceva, atât individual, cât şi împreună.

De exemplu, gândiţi-vă că menirea personală a fiecăruia, cu nuanţele sale specifice personale, face parte din menirea colectivă, şi dacă marea majoritate a oamenilor sunt ignoranţi şi nu cred în astrologie, atunci cum să-şi poată atinge menirea, ca evoluţie, civilizaţia umană? Dacă individul nu-şi îndeplineşte menirea, pentru că este ignorant, rezultă că civilizaţia umană se va apropia foarte încet de stadiul elevării sale, conform menirii pe care o are. Dar cu cât se trezesc mai mulţi oameni, cu atât civilizaţia beneficiază de o evoluţie mai rapidă. Simplu şi logic! Mai greu însă cu făcutul!

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
    
Următorul episod<< Astrologie – nivele de evoluţie – IIIAstrologie – nivele de evoluţie – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?