© Pixabay

Energiile din tema natală indică foarte clar că acel om va avea un rol foarte important acolo unde se decide să acţioneze.

Societatea umană a devenit de câteva decenii un conglomerat foarte complex, pe măsura dezvoltării ştiinţei şi tehnologiei. Cu toate că astăzi producem milioane de bunuri de consum, pe majoritatea oamenilor nu-i preocupă lumea interioară a mentalului şi sufletului. Astfel că cel puţin 6 miliarde de fiinţe umane sunt interesate de lumea exterioară, cu tot ceea ce se petrece în ea.

Atunci când există condiţii majore pentru un destin important, indiferent cine este persoana în cauză, asemenea aspecte se pot vedea în harta natală. Exemple în acest sens sunt unii preşedinţi importanţi ai Statelor Unite, Donald Trump, Barack Obama şi George Bush Senior şi desigur dacă am sta să analizăm multe astfel de hărţi, am putea constata, aşa cum am menţionat în episodul trecut, că asemenea oameni au avut în harta lor natală o conjuncţie între o planetă personală şi una colectivă.

Trump are Soarele în decanul trei din Gemeni conjunct cu Uranus aflat în al doilea decan al aceleiaşi zodii, ambele planete fiind în acelaşi timp conjuncte cu Nodul Nord.

Obama are Uranus la 25 de grade în Leu – deci al treilea decan – conjunct cu Nodul Nord dar şi cu Soarele la 12 grade în acelaşi semn.

Iar Bush Senior avea – pentru că între timp a decedat la începutul acestui an – Saturn în decanul al treilea la 25 de grade în Balanţă conjunct cu Luna aflată la 17 grade tot în Balanţă.

Şi ca să dăm un exemplu şi de la noi, fostul preşedinte Nicolae Ceauşescu avea Soarele la gradul 15 în Vărsător, iar Venus retrogradă se afla în conjuncţie cu Uranus ambele la gradul 23 în Vărsător, deşi în cazul lui se poate spune că a avut un destin important în raport cu colectivitatea care înseamnă naţiunea.

Şi vreau să vă spun că am verificat ulterior hărţile natale ale fiecăruia dintre cei patru preşedinţi care s-au succedat de la Revoluţia din 1989 şi până acum. Rezultatul este surpinzător.

Nici unul dintre ei – şi nu-i mai numesc deoarece toţi patru sunt oameni de paie! – nu are nicio planetă mare în conjuncţie cu una personală în vreun decan trei al oricărui semn.

Deci vedem că într-un fel sau altul pentru acei oameni care au destine importante există o asemenea configuraţie în tema natală. Aşa îi putem găsi pe toţi oamenii cu adevărat importanţi, chiar dacă unii au fost dictatori, aşa cum – poate greşit a fost considerat şi Ceauşescu, pentru că energiile din tema natală, reprezentată de cele două planete, una mică personală şi una mare colectivă, indică foarte clar că acel om va avea un rol foarte important acolo unde se decide să acţioneze. Că este manager, om de afaceri, proiectant, inventator, prim ministru, preşedinte de stat sau pe oricare altă funcţie cu greutate, o asemenea persoană va influenţa într-un major, şi uneori posibil chiar decisiv, soarta naţiunii sau a colectivului profesional sau social din care face parte, punându-şi amprenta într-un mod unic şi original asupra a tot ceea ce face.

Dar mai există un amănunt referitor la acţiunea unei asemenea conjuncţii în raport cu propriul destin: conştientizarea unui astfel de potenţial. Şi ca exemplu, redau pe scurt două modele.

Doi veri, născuţi în aceeaşi zi, unul dimineaţa, unul după amiaza. Amândoi au în tema natală două poziţii, una Venus în conjuncţie cu Jupiter în al treilea decan al Leului, Venus fiind retrogradă în cazul celui născut dimineaţă, plus Soarele conjunct cu Uranus şi Pluton. În cazul celui născut la amiază Venus nu mai era retrogradă. Cel născut dimineaţa este un simplu funcţionar la o firmă de monitorizare a traficului aerian, iar cel de-al doilea este un ghid spiritual pentru multă lume. Şi asta deoarece cel de-al doilea şi-a conştientizat şi cunoscut potenţialul, pe care apoi l-a folosit spre binele semenilor săi. Şi încă odată ne aducem aminte de cuvintele lui iisus: „Cunoaşteţi Adevărul şi Adevărul vă va face liberi!”.       

Următorul episod<< Astrologie – nivele de evoluţie – IV

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?