Fiecare individ are acest Punct al Carismei, și Axa Nodurilor Lunare trece peste acest punct din 9 în 9 ani.

În articolul de față ne ocupăm de un aspect mai puțin studiat, dar nu mai puțin important decât banii sau cariera profesională: Punctul Carismei sau Punctul Farmecului.

Cred că mulți dintre voi ați auzit deseori de-a lungul vieții de la alții spunând despre diverse persoane că „are farmeci personal”. Desigur că noi, când eram tineri, pe vremea de dinainte de Revoluție, cunoșteam chestia asta sub o altă denumire – „îl are pe vino-ncoa”, altfel spus fiind vorba despre farmecul personal pe care cineva îl poate avea fie din naștere, fie dobândit pe parcursul anilor. Și de ce am ales în acest articol să vorbim despre Carismă sau Farmec Personal? Pentru că este unul dintre factorii esențiali în privința reușitei în viață. De exemplu, unora li se spune că sunt persoane sexy, deși acele persoane nu sunt deloc modele de frumusețe. Alții sunt căutați pentru că sunt plăcuți ca fel de a fi, și inclusiv asta face parte din farmecul personal. Evident că există și categoria celor care din naștere dețin o fizionomie frumoasă de-a dreptul și care-i avantajează din multe puncte de vedere.

Practic Punctul Carismei se calculează astfel: Ascendent + Venus – Lună.

Calculăm unde se află Ascendentul, la care adăugăm gradele la care se află Venus și scădem apoi gradele semnificate de Lună.

Să luăm și un exemplu ca să puteți înțelege.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

   
Următorul episod<< Astrologie – Punctul Karmei și Punctul DharmeiAstrologie – Punctul moștenirii >>
Acest articol face parte 4 din 8 seria Punctele Arabice
Articolul precedentDe la rogojină la saltea
Articolul următorCând visăm că suntem într-un magazin
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile