Fiecare avem un Punct al Evenimentelor Neașteptate în tema natală, indiferent dacă unii cred sau nu în astrologie.    

Să ne ocupăm în acest articol de un alt Punct Arabic la fel de important, și deja denumirea acestuia o aveți în titlu. Cine n-ar vrea  de exemplu să știe dinainte cam ce i s-ar putea întâmpla într-o zi anume? Și o să vedeți că aceste chestiuni țin de deplasarea Lunii în zodiac, deci este vorba despre cele mai rapide evenimente ce se pot petrece în viața personală sau chiar a unei firme, instituții, națiuni etc. Căci un asemenea Punct Arabic poate aduce situații cu totul neașteptate, bruște și inedite în funcție de tranzitul Lunii și al lui Mercur.

Calculul acestui Punct al Evenimentelor Neobișnuite este următorul: Casa 1 + Uranus – Lună. Și ca de obicei, să luăm și un exemplu ca să vedem cam cum s-ar manifesta tranzitul peste un asemenea punct. Și ca o remarcă pertinentă, vizavi de semnificația unui asemenea Punct al Evenimentelor Neobișnuite, se poate spune că se încadrează în populara expresie din strămoși „n-aduce anul ce aduce ceasul”.

Avem o dată aleatoare, 6.08.1994, ora 16,45.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Astrologie – Punctul operațiilor chirurgicale
Acest articol face parte 8 din 8 seria Punctele Arabice
Articolul precedentOglinda din voi
Articolul următorProtocoale pentru tratarea rănilor create de v@x
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile