Astrologie Harta Natala Astrograma
Timp estimat de citire: 3 minute

Punctele Arabice ale karmei și Dharmei vin cu informații suplimentare deoarece ele se vor situa în două zodii și în două case.

Unele dintre cele mai studiate Puncte Arabice în astrologie sunt cele enunțate în titlul acestui articol. De bună seamă că toți oamenii au karmă, cum se zice, și o menire sau o Dharma. Dar cum putem avea ceva mai multă informație despre aceste două aspecte care ne definesc întreaga existență?

Așa cum am mai spus, este foarte important să vă cunoașteți ora nașterii, pentru a putea stabili Ascendentul, deoarece foarte multe Puncte Arabice conțin în formula lor Ascendentul. Și este firesc să fie așa, pentru că destinul fiecăruia dintre noi începe din momentul în care ne naștem în decursul orei respective. Și acest destin, cu karma, cu Dharma, cu posibilitățile de evoluție spirituală, cu partea lumească și cea socială și relațională, precum și alte aspecte, sunt bazate în formula cu care vin toate la pachet pe ora nașterii.

Deși karma și Dharma sunt indicate în tema natală de către Nodul Sud și Nodul Nord, Punctele Arabice ale karmei și Dharmei vin cu informații suplimentare deoarece ele se vor situa în două zodii și în două case. Plasarea lor în casele respective aduce informație suplimentară, care completează partea karmică determinată de aspectele dintre regenții karmici și Nodurile Lunare.

Pentru a nu divaga de la subiect, să spunem că Punctul Karmei se calculează prin formula Ascendent + Saturn – Pluton, iar Punctul Dharmei prin formula Ascendent + Jupiter – Neptun. Se înțelege, așa cum am specificat în numărul trecut al revistei, că în privința fiecărui element din cele trei se iau în considerare gradele la care acestea se află.

Să exemplificăm pentru ca să înțelegeți.

Luăm o temă aleatorie, 12.06.1983, ora 16,15.

Următorul episod<< Astrologie – Punctele Arabice
Articolul precedentSe pregătește Marele Final?
Articolul următorMatrixul – ca un joc video
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile