Ne ocupăm în acest număr de un alt punct arabic, acela al intervențiilor chirurgicale.

De-a lungul celor aproape 30 de ani de experiență au fost multe persoane care m-au întrebat, fie la telefon, fie în cursul consultațiilor pe care le-am dat, dacă era bine să se opereze în perioada cutare, ca să fie cât mai bine și fără eventuale complicații. Desigur că a spune cuiva când să efectueze o intervenție chirurgicală nu este la fel cu a-i spune când moare – de fapt nu trebuie spus cuiva când moare, pentru că doar Dumnezeu decide în privința acelui om – și de aceea se pot face unele prognoze pentru viitor, care să fie de folos celor interesați direct. În afară de asta, trebuie menționat, pentru toți cei dintre voi interesați, că nici o intervenție chirurgicală nu se realizează în perioada de Lună Plină. Asta pentru că sângele, întocmai ca apele planetei, este direct influențat de atracția lunară, și precum mareele se comportă și el în corpul nostru. De aceea dacă o intervenție chirurgicală – poate fi și o banală extracție de apendice – se efectuează pe Luna Plină, pentru că așa a fost programată operație respectivă, există riscul unei hemoragii care face dificilă rezolvarea situației în sine.

Să vedem cum se calculează Punctul Operațiilor Chirurgicale.

Formula pentru asta este următoarea: Casa 1 + Saturn – Marte.

Așa cum v-am obișnuit în numerele din urmă, acum înțelegeți formulele. În tema natală se observă la care grad din semnul zodiacal respectiv începe Casa 1, care e guvernată de Marte, la care grad se află Saturn și la care grad se află Marte. Mai trebuie de exemplu văzut și dacă una dintre aceste două planete, ori poate chiar ambele în unele cazuri, au deplasare retrogradă la naștere, căci asta face ca intervenția chirurgicală să fie mai delicată. 

Și acum calculăm conform formulei. Să zicem că avem Casa 1 la 10 grade în semnul Peștilor, Saturn retrograd la 9 grade în Berbec pe casa 1, și Marte la 7 grade în Săgetător pe casa 9. Deci avem practic 340 + 9 – 247. 349 – 247 = 102, adică gradul 102 care se află la gradul 12 în semnul Racului pe casa a 4-a, în primul decan al acestui semn, decan care este guvernat de către Lună. Ori de câte ori Marte, Soarele, Mercur, Venus sau Jupiter, care sunt planete mai rapide, tranzitează acest punct, se pot declanșa anumite simptome care predispun la intervenție chirurgicală în acest sens. Dar casa a 4-a este semnificatorul mamei, și se poate spune că dacă persoana în cauză preia fără să-și dea seama anumite tipare comportamentale de la părintele matern, cu timpul aceste tipare pot predispune la deteriorarea factorilor metabolici, deoarece casa a 4-a este responsabilă și cu asimilarea hranei. Dar pentru că și Saturn are conotații legate direct de corpul fizic, o posibilă intervenție chirurgicală în viața persoanei poate exista la o trecere a lui Saturn peste acest punct. Altfel spus fie în perioada copilăriei, fie între 32 – 34 de ani, când astrul saturnian trece a doua oară peste acest punct sau în jurul vârstei de 61-62 de ani, la a treia trecere a lui Saturn peste acest Punct al Operației Chirurgicale. Desigur, dacă persoana duce o viață echilibrată, asemenea lucruri neplăcute pot fi evitate cu brio. Depinde cum alege și cum decide să-și trăiască viața, pentru că nu-i așa… cum îți așterni, așa vei dormi.

Următorul episod<< Astrologie – Punctul Motivației ProfesionaleAstrologie – Punctul Evenimentelor Neobișnuite >>
Acest articol face parte 7 din 8 seria Punctele Arabice
Articolul precedentDosarele Cosmos – Jules Verne, clarvăzător sau călător din viitor?
Articolul următorCum stai, așa și ești
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile