Aşa cum a prezis Edgar Cayce, Atlantida va ieşi din nou la suprafaţă.
Unul dintre geniile civilizaţiei umane, Albert Einstein, a afirmat la un moment dat în viaţa sa următoarele:
Se întâmplă ca anumiţi vizionari să descopere lucruri esenţiale cu mult înaintea savanţilor… Cum se poate explica aceasta? Se pare că ei au uneori intuiţii geniale.
Cuvintele celebrului fizician făceau referire la fenomenul channelingului, dar fiind faptul că în mod sigur Einstein auzise şi el de Edgar Cayce, cel mai cunoscut profet al secolului 20 după Nostradamus.
Aşa cum am prezentat argumentele pentru locaţia celei de-a doua perioade atlante, în Mediterana, pe baza erupţiilor vulcanilor Etna şi Vezuviu care au determinat scufundarea celei de-a doua Atlantide, supravieţuitorii au migrat spre Egipt şi spre Europa de Sud, intrând după o vreme din nou în conflict cu alte naţii care existau în Europa şi Africa la acea vreme.
Migrarea polului de influenţă atlant a luat cursul Europei de Est către Marea Neagră, unde există relicve ale unui oraş antic. Miturile despre “lâna de aur” din Colchida, despre care se poate citi în legendele grecilor şi tracilor, fac referire la faptul că eroii menţionaţi în Legendele Olimpului în frunte cu Hercule – care era un trac şi nu un grec – au navigat pe Istru către gurile Dunării.
Sensul deplasării lor este corect redat deoarece Colchida, precum am expus ideea în episoadele anterioare, era plasată în zona Republicii Georgia de azi. Deci argonauţii se îndreptau către a treia Atlantidă localizată în zona de nord a Mării Negre. Desigur că din punct de vedere cronologic se specifică perioada în care a avut loc expediţia argonauţilor – cu 50 de ani înainte de războiul de la Troia, deci prin 1200 înaintea erei noastre, cu mult după dispariţia celei de-a treia Atlantide după Potop, dar „berbecul cu lâna de aur” cu certitudine nu era un exemplar de ovine cu lâna strălucitoare ca aurul, ci mai degrabă un dispozitiv alcătuit din diferite componente tehnologice acoperite cu aur, aşa cum se procedează la ora actuală în industria electronică.
Se ştie foarte bine în prezent că aurul tras în foiţe este un foarte bun conducător de electricitate. Şi dintr-o astfel de perspectivă, argonauţii plecaseră să recupereze un artefact aflat în zona celei de-a treia Atlantide care se scufundase demult. Dar oare acel dispozitiv numit „berbecul cu lâna de aur”, despre care în miturile trace se spunea că i-a purtat în zbor către Marea Neagră pe cei doi copii ai regelui Athamas, Phrixus şi Helle, era în realitate un aparat de zbor? Berbecul cu lâna de aur se numea Chrysomallos şi l-a dus în siguranţă în Colchida doar pe Phrixus, fata căzând în mare şi înecându-se în timpul zborului.
Deci un berbec de aur zburător… Seamănă descrierea cu o aeronavă? Categoric? Deci avem de-a face cu un artefact atlant rămas undeva într-un templu, pe fundul Mării Negre.
O asemenea realitate nu poate fi ignorată, dincolo de aspectele mitologice, folclorice şi alegorice. Şi asta deoarece aşa cum a prezis Cayce, fără să spună unde se va întâmpla un asemenea fenomen, Atlantida va ieşi din nou la suprafaţă. Dar aşa cum am precizat în numărul anterior, cu certitudine nu mai poate fi vorba de apariţia unor atlanţi în carne şi oase, ci de apariţia unor rămăşiţe tehnologice probabil încă funcţionale, aşa cum este acel dispozitiv care a determinat prăbuşirea avionului ce transporta o parte a Corului Armatei Roşii. Şi atunci, dacă vorbim despre străvechi artefacte ale ultimilor atlanţi, care deţineau cu siguranţă o tehnologie mult mai avansată decât a noastră cea de azi, ce anume a cauzat dispariţia definitivă a rasei atlante care şi-a avut locaţia în Marea Neagră în ultima perioadă a existenţei sale?
Ce a dus la dispariţia definitivă a ultimei Atlantide?
Folosirea unui asemenea dispozitiv cuantic şi războiul ultimilor atlanţi cu strămoşii geto-dacilor din Ţara Luanei, despre care vom comenta în numărul următor…
- Atlantida, de la mărire la decădere – I
- Atlantida, de la mărire la decădere – II
- Atlantida, de la mărire la decădere – III
- Atlantida, de la mărire la decădere – IV
- Atlantida, de la mărire la decădere – V
- Atlantida, de la mărire la decădere – VI
- Atlantida, de la mărire la decădere – VII
- Atlantida, de la mărire la decădere – VIII