Auto Observarea
© Katarzyna Białasiewicz / 123rf
Timp estimat de citire: 4 minute

Prezentul este cel mai important moment şi faptul că trecutul nu are o formă precisă, înseamnă că el poate fi schimbat prin interacţiunea conştientă cu obiectul sau evenimentul observat.

Capacitatea de memorare este o particularitate a tuturor sistemelor vii de pe Terra şi ca să înţelegem esenţa lucrurilor trebuie, în primul rând, să abordăm memoria în calitate de componentă a sufletului şi a spiritului întrupat în sistemul nostru solar, întrucât procesul de învăţare şi asimilare a informaţiilor din dimensiunile superioare îl datorăm şi prezenţei aştrilor cereşti precum Luna, Uranus, Pluton, Mercur, Marte, care modulează informaţiile primite de la Soare.

De pildă, planeta Uranus este asociată cu emisia de energie a tuturor spiritelor din Univers, el patronează conştiinţa colectivă, noutatea, accesul la informaţii corecte, concepţiile şi sistemul de valori;

Energia uraniană se deversează în câmpul conştiinţei noastre odată cu energia solară şi plutoniană prin chakra din creştetul capului şi este exprimată prin cea a gâtului, deoarece Uranus împreună cu Mercur contribuie la sistemul respirator, la a auzi şi a comunica sonor.

Luna împreună cu Marte guvernează câmpul emoţional prin chakra plexului solar, dar Luna împreună cu Neptun guvernează chakra frunţii, contribuie la procesul imaginaţiei, vizualizării şi observaţiei şi totodată ajută şi la sedimentarea în subconştientul uman a informaţiilor primate şi memorarea acestora în trup prin intermediul cristalizării apei.

SURSĂ123rf
Articolul precedentCine sunt Fondatorii?
Articolul următorEu – poezia lui Dumnezeu – III
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Auto-Observarea […]