Avatari
Au fost pregătite Conștiințele Avatar care deja au intrat în contact cu zeci de milioane de conștiințe ale indivizilor umani

Curățarea de elementele negative va continua până când conștiința colectivă, prin Avatarii de Grup, va predomina în toate privințele.

Vremurile pe care le parcurgem aduc cu ele necesitatea unor transformări dinspre nivelele interioare către exterior. Altfel spus dinspre cuantic spre tridimensional.

Dacă în numerele trecute am comentat despre extensiile Avatarilor, acum vom aborda un fenomen care se pare că se petrece chiar sub ochii noștri. Este vorba despre coborârea unor corpuri subtile de Avatari spre nivelul lumii noastre, pentru a se manifesta în tot mai mulți indivizi umani. Căci se pare cumva că se petrece un asemenea fenomen, ca răspuns la actuala stare de lucruri aruncată peste lume de către cei care – încă! – au impresia că o pot controla la nesfârșit prin minciună și manipulare.

Maeștrii din Shamballa, precum și diferiți emisari ai unor civilizații foarte evoluate, cum ar fi Ashtar Sheran, sunt implicați cu toții la nivel subtil pentru redresarea conștiințelor și sufletelor traumatizate de către acțiunile insidioase ale ocultei mondiale, pe parcursul acestui an datorită pandemiei dirijate. Foarte multe națiuni – cetățenii înșiși – și-au dat seama că e o mare păcăleală și că acest coronavirus nu e mai periculos decât cel clasic al banalei gripe. Frica indusă în mentalul colectiv a pătruns în sute de milioane de oameni, în Europa și America, și această energie urâtă și de joasă vibrație deranjează Ascensiunea Mamei Pământ. Această energie de frică peste tot în lume e ca și un fel de corset energetic pus planetei, ca un corset pe care o femeie și-l punea prin secolul 19 și o strângea cam mult de nu putea să respire. Cam asta face energia de frică din mentalul colectiv global asupra Geei. Trage planeta înapoi spre 3D, deoarece întunecații nu mai au unde să se refugieze și au nevoie de o planetă pentru a rămâne pe ea…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

 
Următorul episodAvatarii de grup (II) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?