Avatari
Au fost pregătite Conștiințele Avatar care deja au intrat în contact cu zeci de milioane de conștiințe ale indivizilor umani
Timp estimat de citire: 2 minute

Lucrătorii în Lumină vor avea posibilitatea îndeosebi în timpul somnului, prin intermediul viselor, să acceseze planuri și energii mai înalte.

Cei condus și controlat omenirea vreme de secole – generațiile lor – vor să păstreze vechea linie temporală cu toate caracteristicile acesteia. În schimb Lucrătorii în Lumină se străduiesc din greu pentru a construi linia temporală a viitorului, pentru toți cei care intenționează să se desprindă de trecut. O asemenea linie temporală care duce implicit către nivelul de conștiință 5D, este încă bruiată de vibrațiile de frică din mentalul colectiv, deoarece după cum ați putut observa se propagă pe mai departe isteria vaccinării.

În fața unei asemenea nebunii globale, care vrea să convingă opinia publică mondială că dacă lumea nu se vaccinează oamenii vor muri cu zecile de milioane, Lucrătorii în Lumină – unii dintre ei fiind conectați la Avatarii de Grup – organizează periodic meditații, fiecare Lucrător din cei ce sunt conectați la energia Avatarului de Grup acolo unde este el.

Dacă în lunile trecute gestionarea energiilor luminoase era un lucru destul de dificil, datorită cuadraturilor astrologice, acum climatul astrologic și vibrațional se mai destinde. Astfel că se pot regla din mers unele aspecte de curățare a mentalului colectiv, mai ales aici în Zona Românească. Odată cu apropierea echinocțiului de primăvară, când se deschid iar portaluri dimensionale, Lucrătorii în Lumină din România care sunt conectați la Avatarii de Grup se vor pregăti pentru a aduce din spațiile dimensionale energii noi care vor reașeza pe o nouă linie temporală energiile adunate din timpul meditațiilor.

Foarte mulți dintre acești Lucrători în Lumină care sunt conectați la Avatarul de Grup – și aici mă refer doar la cei din Zona Românească – au trecut acum pe un alt nivel existențial, desprinzându-se de unele relații toxice pe care au încercat să le gestioneze în ultima vreme din dorința de a ajuta. Acum ei se află pe un nivel eliberator, care le permite să lucreze mai eficient asupra câmpului mental colectiv românesc. La rândul lor, acești Lucrători în Lumină din Zona Românească au niște schimbări în structura lor subtilă, astfel încât să poată accesa mai mult și mai bine Entitățile din dimensiunile 7 și 8, de unde vor primi noi Coduri de Lumină pentru a ajuta mai bine pe mai departe pe cei care se află în procesul de trezire spirituală.

Cei care se trezesc acum sunt persoane care au urmat cursuri de reiki, de bioenergie, de radiestezie, de Theta Healing și altele, dar încă nu ajunseseră pe nivelul adecvat de percepție dimensională, datorită unor tipare vechi din conștiința lor. Acum vor avea posibilitatea îndeosebi în timpul somnului, prin intermediul viselor, să acceseze planuri și energii mai înalte.

Datorită activității asidue a Lucrătorilor în Lumină care sunt conectați la Avatarul de Grup din Zona Românească, toți aceștia se vor coordona ca o mare masă de energii și vibrații, chiar dacă nu se cunosc între ei și nu s-au întâlnit vreodată în plan fizic (în subtil toți aceștia se cunosc între ei totuși) și începând din primăvară, de la echinocțiu, energia lor cumulată va determina treptat schimbări în mediul mentalului colectiv românesc. Și prin energia lor se va putea reface conexiunea cu energia ancestrală a Stră-Bunilor, astfel încât pe teritoriul românesc să se restaureze acea Energie Divină care a așteptat secole de-a rândul să fie repusă în funcțiune. Și ziua aceea e destul de aproape, pentru că cele 9 dimensiuni sunt foarte aproape de alinierea sincronă.

Următorul episod<< Avatarii de grup (II)

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?