Babaji, Iisus, Yogananda, Sri Yukteswar, Mataji, Lahiri Mahasaya și Krishna
Timp estimat de citire: 3 minute

De cele mai multe ori persoana care servește drept extensie pentru Avatar nu e conștientă de o asemenea conexiune, deși uneori îi este semnalat acest lucru prin intermediul viselor.

Transferul de conștiință a început să fie studiat de vreo 10 ani de către oamenii de știință, pentru a descifra în ce mod se comportă conștiința umană. Pentru că aceasta cumva ne deosebește de celelalte viețuitoare, ceva din conștiință care produce vorbirea articulată. Ați putea spune că și animalele gândesc. Da, în mare parte cam așa este, dar se pare că vorbirea articulată aparține unui nivel de gândire superior celui al animalelor, iar asta face diferența dintre noi și ele. Și poate într-o zi vom descoperi care sunt acel grup de gene care au legătură cu rațiunea și cu vorbirea.

Dar până atunci să ne ocupăm de aspecte ceva mai concrete. De curând colegii de redacție au fost la Constanța cu Biospecterul și cu Aura Vision Station care diagnostichează aura. Printre persoanele venite acolo s-a aflat o doamnă, căreia din respect îi păstrăm numele anonim, și care a fost primul caz și prima dată de când folosim Biospecterul când am găsit o aură rară la un om. Până în acel moment aproape toți cei care au trecut pe la Biospecter aveau aura de o singură culoare, doar un singur caz a avut aura verde-galbenă, dar nuanța aceasta arată un nivel mediu de evoluție.

Ei bine, persoana aceasta de care vreau să vă spun are aura purpuriu-aurie! Caracteristicile unei persoane cu o asemenea aură sunt corelate direct cu mari capacități vindecătoare. Și într-adevăr persoana respectivă, o doamnă în jur de 50 de ani, foarte simplă, modestă și sinceră, se vedeau cu ochiul liber aceste trăsături, spunea chiar ea că e din cerul 8, cum s-ar spune Sinele ei spiritual vine din dimensiunea a 8-a. Cu toate acestea nu făcea paradă de nivelul ei spiritual. Purpuriul în aură arată devotamentul și un nivel elevat de spiritualitate prin trăirea personală, iar auriul arată puritatea, capacitatea de vindecare și autocunoașterea. Desigur că doamna respectivă nu se aștepta să aibă o asemenea aură.

Următorul episod<< Avatarii și extensiile lor (I)Avatarii și extensiile lor (III) >>
Articolul precedentCum facem bani?
Articolul următorMisterele chipului uman – Interviu cu Suada Agachi
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile