Babaji, Iisus, Yogananda, Sri Yukteswar, Mataji, Lahiri Mahasaya și Krishna

De cele mai multe ori persoana care servește drept extensie pentru Avatar nu e conștientă de o asemenea conexiune, deși uneori îi este semnalat acest lucru prin intermediul viselor.

Transferul de conștiință a început să fie studiat de vreo 10 ani de către oamenii de știință, pentru a descifra în ce mod se comportă conștiința umană. Pentru că aceasta cumva ne deosebește de celelalte viețuitoare, ceva din conștiință care produce vorbirea articulată. Ați putea spune că și animalele gândesc. Da, în mare parte cam așa este, dar se pare că vorbirea articulată aparține unui nivel de gândire superior celui al animalelor, iar asta face diferența dintre noi și ele. Și poate într-o zi vom descoperi care sunt acel grup de gene care au legătură cu rațiunea și cu vorbirea.

Dar până atunci să ne ocupăm de aspecte ceva mai concrete. De curând colegii de redacție au fost la Constanța cu Biospecterul și cu Aura Vision Station care diagnostichează aura. Printre persoanele venite acolo s-a aflat o doamnă, căreia din respect îi păstrăm numele anonim, și care a fost primul caz și prima dată de când folosim Biospecterul când am găsit o aură rară la un om. Până în acel moment aproape toți cei care au trecut pe la Biospecter aveau aura de o singură culoare, doar un singur caz a avut aura verde-galbenă, dar nuanța aceasta arată un nivel mediu de evoluție.

Ei bine, persoana aceasta de care vreau să vă spun are aura purpuriu-aurie! Caracteristicile unei persoane cu o asemenea aură sunt corelate direct cu mari capacități vindecătoare. Și într-adevăr persoana respectivă, o doamnă în jur de 50 de ani, foarte simplă, modestă și sinceră, se vedeau cu ochiul liber aceste trăsături, spunea chiar ea că e din cerul 8, cum s-ar spune Sinele ei spiritual vine din dimensiunea a 8-a. Cu toate acestea nu făcea paradă de nivelul ei spiritual. Purpuriul în aură arată devotamentul și un nivel elevat de spiritualitate prin trăirea personală, iar auriul arată puritatea, capacitatea de vindecare și autocunoașterea. Desigur că doamna respectivă nu se aștepta să aibă o asemenea aură.

Așa ceva indică foarte clar că o asemenea persoană poate fi, fără să conștientizeze prea mult, extensia unei Ființe Avatar, care din când în când se poate manifesta prin ea, ca printr-o extensie și astfel simpla ei prezență ca persoană, prin care se manifestă Ființa Avatar, poate aduce beneficii nebănuite celor din jur. Asta nu înseamnă că doamna respectivă nu poate avea diverse preocupări, dar cert este că la nivelul conștiinței sale va avea momente și perioade în care Sinele ei spiritual se conectează la dimensiunea a 8-a, de unde aparține, și de acolo poate aduce energii foarte benefice precum liniște, încredere, pace, bucurie etc.

De asemenea Sinele spiritual sau Avatarul se poate conecta la corpul și aura acelei persoane, care funcționează ca o extensie, la nivelul chakrei prin care persoana întrupată își poate realiza misiunea încredințată înainte de întrupare. Poate fi chakra inimii și atunci e vorba de iubire necondiționată, poate fi chakra frunții și atunci avem o gândire deosebită și cu totul diferită care-i învață pe oameni să gândească și altfel decât de obicei și așa mai departe.

De cele mai multe ori persoana care servește drept extensie pentru Avatar – și aceasta poate fi un spirit masculin precum Iisus sau chiar unul feminin ca Maria – nu e conștientă de o asemenea conexiune, deși uneori îi este semnalat acest lucru prin intermediul viselor. Dar un caz și mai aparte este cel al persoanelor care servesc drept extensie pentru Ființa Avatar și care sunt în realitate un al doilea aspect întrupat al Avatarului, în timp ce întruparea de dinainte adică acel corp se află în altă zonă a lumii, poate în stare de stază meditativă. Cu timpul asemenea persoane ajung să conștientizeze o astfel de conexiune și în acest fel, treptat, realizează adevărul atât privința a ce sunt ele, dincolo de aspectul propriu lumesc banal, și în privința misiunii pe care o au de îndeplinit.

Aceștia sunt Realizații în Viață despre care vom comenta în numărul următor…

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?